Copenhagen Street Food

Copenhagen Street Food på Papirøen i København er hovedstadens første street food-marked.

Skynd dig forbi det det populære madmarked lukker permanent den 22. december 2017.

I de små food trucks kan du få lækker bæredygtig gadekøkkenmad fra alle verdenshjørner - og nyde den indendørs i de rå haller eller i solen med udsigt til Københavns havnefront.

Der er på én gang noget meget københavnsk og noget meget udenlandsk over Copenhagen Street Food. Der dufter af alt fra koreansk og mexikansk til italiensk og dansk mad fra de små farverige food trucks - madboder. Men rammerne - de rå haller på Papirøen i Københavns Havn - har noget københavnsk over sig, som man kender det fra fx Kødbyen. Noget råt, ægte og autentisk.

Ambitionerne er lige så høje, som der er højt til loftet i de store haller. Den er at få skabt et billigt street food-marked i København, hvor både kultur, mad, bæredygtighed og det gode formål går hånd-i-hånd på det sidste uberørte sted i Københavns havn. Der er madboder, kaffe, øl, vand og drinks.

Nogle madboder er økologiske, men der lægges størst vægt på, at maden smager godt, er lavet fra bunden, og så skal den være bæredygtig, det vil fx sige, at ingredienserne til maden ikke transporteres over lange afstande, men at man benytter de lokale fødevarer. Ægte, ærlig og æstetisk er mottoet.

Events, musik og kunst

Copenhagen Street Food er også et sted for kreative sjæle, som fx kunstnere og musikere, og der er jævnligt events og aktiviteter mellem måltiderne. Tjek hjemmesiden for, hvad der sker, når du er i byen. Madmarkedet ligger på Papirøren, som bl.a. også beboes af Copenhagen Contemporary og designer Henrik Vibskovs lille kaffebar Den Plettede Gris. Når det regner, kan du spise maden indendørs, og når solen skinner kan du slænge dig i solstolene ude på kajen med en af byens bedste udsigter.

Bemærk at Copenhagen Street Foods åbningstider afhænger af vind og vejr, og hvis det fx regner meget, kan det hænde, at de lukker tidligere eller åbner senere.

Max kapacitet: 400 pax

Åbent område til private arrangementer: 184 pax

BEMÆRK: COPENHAGEN STREET FOOD LUKKER DEN 31.12.2017.

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Papirøen, Trangravsvej 14, hal 7 & 8
1436 København K

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.597846794
Latitude : 55.679601828