Jul og nytår i Tivoli

Jul i Tivoli er lige som juli i Tivoli en rigtig københavnertradition. Her er den autentiske sommerklassiker blot byttet ud med julestemning fra øverste skuffe.

Hvert år skaber den gamle forlystelsespark midt i København rammerne om julestemningen for københavnere og byens gæster, og er du i København i november eller december, må du ikke snyde dig selv for Tivolis lysdekorationer, lækkerier, pynt og underholdning for store og små.

Traditionen tro er hele parken udsmykket med julepynt og –lys, og ud over lysene over søen kan du i år opleve Tivolis nye lysshow i det kinesiske område under Dæmonen. Lysene skaber sammen med boderne og julemusikken, som flyder gennem hele parken, den helt unikke Tivoli juleatmosfære.

Den traditionsrige julekabaret i Glassalen
For 35. år i træk kan Tivolis gæster føje ekstra mange gode grin til deres Tivolitur til den årlige udgade af Crazy Christmas Cabaret. Det foregår i Glassalen, hvor man fra 14. november til 6. januar kan opleve forstillingen Crazy Christmas: Planet Rump - The Farce Awakens, som foregår på et letforståeligt engelsk. 

60 boder
Tivolis mange forlystelser og spilleboder er selvfølgelig åbne som normalt, mens restauranter og spisesteder tilbyder særlige julespecialiteter.

Udover de faste salgssteder tilbyder ca. 60 juleboder af forskellig størrelse mad, søde sager, varme drikke, julepynt, brugskunst, håndlavede varer, delikatesser og meget andet. Med andre ord kan du altså også få ordnet nogle af juleindkøbene i Tivoli.

Åbningstider

18/11/2017 - 31/12/2017 Mandag - Søndag

Pris

Voksne

99.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Vesterbrogade 3
1630 København V

Telefon

+45 2223 7440

Fakta

  • Type

    • For børn
    • Jul
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.5656199
Latitude : 55.674663