Tivoli Hotel

For “business & pleasure” er deres motto på luksushotellet, der er inspireret af Københavns verdenskendte forlystelsespark Tivoli.

Tivolihotellet er et eventyr i sig selv. Uanset om du er på familieferie, på forretningsrejse eller på en romantisk weekend for to, så har Tivoli Hotel alt, hvad du har brug for til et komfortabelt opkald i København. Med sin placering lige ved Kalvebod Brygge er den 12 etager høje bygning designet i bedste Tivoli-ånd af den danske arkitekt, Kim Utzon.

Tivoli Hotel har 679 smukke værelser at vælge fra, fitnessrum, børneområder og en imponerende swimmingpool med glasbund, der svæver 43 meter over hotellets facade. Som om det ikke var nok, så skal også nævnes hotellets Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar og MASH Penthouse – nogle af Københavns kendte restauranter lige inden for dørene.

Udenom hotellet finder du selvfølgelig Tivoli, men også havnen, Hovedbanegården, Fisketovet shopping center og Kødbyen inden for gåafstand.

Tivoli Hotel tilbyder desuden en nem pakke til alle gæster, der har planer om at besøge Tivoli – nemlig Tivoli All Inklusive. Du finder nok ikke en mere komplet måde at opleve Københavns eventyrlige forlystelsespark på.

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V

Telefon

+45 4487 0000

Fakta

  • Faciliteter

    • Mødefaciliteter
  • Klassifikation

    • God adgang
    • Green Key

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.565316899
Latitude : 55.6657227