Guide til de bedste restauranter i København

Uanset om du er til bistroer eller Michelin-restauranter, så finder du det i København. Det nordiske køkken er blandt verdens mest markante og nyskabende, og der er noget for alle budgetter.

Sådan kommer du rundt i byen

Er du forvirret? Vi fortæller dig alt om zoner, priser, forskellige former for transport og regler.

Anbefalede hoteller

Har du fundet et sted at overnatte i København? Hvorfor ikke prøve et af vores anbefalede hoteller? Vi garanterer bedste pris da du bookier direkte hos hotellet. Se listen over anbefalede hoteller her.

 

Guide til eksklusive København

København er en by i verdensklasse for det kræsne og sofistikerede klientel. Med femstjernede hoteller, Michelin-restauranter og dansk design markerer København sig som en eksklusiv destination.

Oplev København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Homoseksuelle København

Københavnere har et åbent sind, er afslappede og tolerante mennesker, og hovedstaden har længe været en legeplads for homoseksuelle danskere og turister. Her er der plads til frihed og åbenhed.  

Guidede ture til fods, med båd eller bus

København er en lille nok by til, at kan udforske den til fods. Heldigvis for dig er der masser af gode guidede ture rundt i byen, som sætter fokus på forskellige ting.

Event
Guide

København for børn

I København er børn omdrejningspunktet for byens liv. Parker, legepladser, strande, havnebade, Christianiacykler til at transportere de små, reserverede pladser til barnevogne på busser og i tog, børnemenuer på restauranterne og rabat på alle museer, gallerier og attraktioner.

Guide til Københavns natteliv

Tag danseskoene på og kast dig ud i det københavnske natteliv. Byen har masser at tilbyde, hvadenten du vil danse til solen står op eller blot vil have en øl eller to med nogle venner.

Eurovision Song Contest 2014

Læs alt om Eurovision Song Contest, som København er vært for i maj 2014.

Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i Københaven ligger inden for gåafstand. Her har du en guide over de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.

Områder

Udforsk København

Områder i

København