7 steder du kan se København i forårsfarver

I foråret liver København op, og alle de grønne byrum bliver indtaget af mennesker, der vågner fra deres vinterhi. Vi udvalgt nogle af de bedste steder, hvor du kan opleve byen blomstre.
Tirsdag, februar 28, 2017

Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Cemetery | Thomas Høyrup Christensen

I april bliver det her spot fyldt med mennesker, der gør alt for at få det helt perfekte billede af de smukke Sakura-træer. Hvis du er virkelig dedikeret, så står du op før alle andre for at få en øjeblik alene under den lyserøde himmel. Mens du er der, så sørg for at gå forbi Grundtvigs Kirke - måske er Københavns flotteste, gotiske kirke.

Langelinie Park

Langelinie Park | Copenhagen Media Center

Et andet sted, hvor du kan vandre rundt under kirsebærblomsterne, er Langelinie Park. Du kender sikkert allerede stedet som hjem for Den Lille Havfrue, men selvom den lille dame må være parkens ukronede dronning, så er der mange andre attraktioner, såsom Gefionspringvandet, der også kæmper om opmærksomheden.

Vestre Kirkegård

Vestre Cemetery | Ursula Bach
Masser af mennesker tager til Københavns kirkegårde i løbet af foråret og sommeren. Ligesom i en park tager folk på løbeture, cykler og slapper af i de blomstrende, grønne haver. Vestre Kirkegård er en af de største kirkegårde i Skandinavien, hvilket gør den perfekt til en god, lang gårtur.

Københavns kanaler

Christianshavn | Copenhagen Media Center
Københavns kanaler er en fryd for øjet i foråret. Gå en lang tur langst vandet, hop i en kajak eller gå hele vejen med en GoBoat, hvor du kan nyde en flydende picnic. Kanalen i den gamle bydel Christianshavn er især charmerende.

Kongens Have

King's Garden | Copenhagen Media Center
Kongens Have er en lille oase i midten af København. Parken ligger lige ved siden af Rosenborg Slot og er meget velbesøgt til udflugter og picnics. Der er endda en legeplads der kan holde ungerne beskæftiget, mens du hviler fødderne et øjeblik.

Islands Brygge

Islands Brygge | Martin Heiberg
Så snart solen bryder frem, vågner Islands Brygge til live og bliver en af de mest populære offentlige pladser i København. Slut dig til mægden af mennesker, der solbader på de grønne områder, griller og glædeligt springer i havnebadet.

Sønder Boulevard

Sønder Boulevard designet af SLA | Foto SLA & Magnus Klitten
Sønder Boulevard er et livligt byrum, der strækker sig gennem Vesterbro. Tager du en tur ned gennem boulevarden, vil du komme fordi små haver, legepladser, bordtennisborde og basketballbaner, der tiltrækker masser af mennesker fra området. Det er et super fint sted til bare at sidde, slappe af og observere livet omkring dig. 

Del denne side