Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i Københaven ligger inden for gåafstand. Her har du en guide over de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.

Arkitektur i verdensklasse

Dansk arkitektur gennemgår en ny guldalder med internationalt anerkendte arkitekter, som Henning Larsen og Bjarke Ingels Group, der sætter deres præg på København, men også på resten af verdenen.

Udforsk København på 24 timer

Er du kun i København for en dag, har vi udvalgt nogle af vores yndlingssteder i byen, som du kan udforske på 24 timer.
Event
Guide

Oplev København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Guide til TV & filmlokationer

I København kan du udforske TV og filmlokationer og gå i fodsporene på de populære karakterer Birgitte Nyborg fra Borgen, Sarah Lund fra Forbrydelsen og Martin Rohde fra Broen.

Sommer i København

Sommeren i København er uden tvivl den bedste tid at besøge hovedstaden. Byen, parkerne og kanalerne summer af liv.

Loppemarkeder i København

Der er flere loppemarkeder i København. Hvis du vil gøre et godt kup, så skal du besøge et af disse, men sørg for at møde op tidligt!

Sightseeingture

København byder på masser af gode guidede og selvguidede ture rundt i hovedstaden.

Top 10 attraktioner for børn

København er en by for børn. I busser og tog er der reserveret pladser til barnevogne og klapvogne, der er børnemenuer på restauranterne, museerne er i børnehøjde og der er selvfølgelig reduceret priser for børn til alle attraktioner.

Områder

Udforsk København

Områder i

København