København for børn

Familielivet har stor værdi for københavnerne, og hvor folk i mange andre lande flytter ud af byen, når familien vokser, vælger mange mennesker at bo i København, fordi hverdagen med børn er let her. Forældre nyder godt af de reserverede pladser til deres børn i barnevogne og klapvogne i busser og tog, og Christianiacyklerne har plads nok til at transportere en hel familie rundt i byen, hvis børnene ikke kan cykle selv, hvilket de lærer tidligt. Læs meget mere om København for børn.

Place

Byens legeplads

København har flere legepladser rundt omkring i byen. Besøg naturlegepladsen i Valbyparken, som er den største i Danmark. Tilbring lidt tid i Frederiksberg Have, hvor børnene kan lege og forældrene kan nyde den smukke park.
 
I Fælledparken på Østerbro finder du Tårnlegepladsen, som er en interaktiv legeplads, bygget op omkring fem af Københavns mest berømte tårne. Legepladsen i Kongens Have er en eventyrverden af guldæg og træfigurer og har en venlig drage, som børnene kan ride på.

Top 10 børnebutikker

Tag et kig i Københavns børnebutikker, og du vil finde klare farver, økologisk tøj og fine print.

Eat & drink
Top 10

Top 10 attraktioner for børn

København er en by for børn. Her er byens top 10 attraktioner for børn.

Event

Gratis for børn

København er en børnevenlig by, og der er mange atttraktioner, hvor børn kommer gratis ind i følge med voksen. Tjek attraktionernes egne hjemmesider for mere information.

Du kan også købe et Copenhagen Card, som giver gratis entré til 72 attraktioner, rabatter og fri transport i tog, bus og metro i hele Region Hovedstaden. Her kan du tage to børn under 10 år gratis med alle steder på et voksenkort.

Top 10 strande & havnebade

Du er aldrig langt fra en strand i København, og om sommeren kan du tage dig en dukkert i et af de mange havnebade i byen.

Sommer i København

Sommeren i København er uden tvivl den bedste tid at besøge hovedstaden. Byen, parkerne og kanalerne summer af liv.