Byens bedste gader

Byens bedste gader

Vi elsker dem. Københavns gader. Med deres charme og forskellighed. Det er her, du finder de lokale butikker, de gode restauranter og byens sjæl.

Værnedamsvej, foto Ty Stange

Mondæne, charmerende Frederiksberg

Frederiksberg er den mondæne del af København med smukke gamle herskabslejligheder, gode shoppingmuligheder og grønne oaser.

Jægersborggade in Nørrebro, photo Ty Stange

Multikulturelle Nørrebro

Nørrebro er afslappet, farverig, livlig og i mange københavneres øjne endnu mere hipster end Vesterbro.

Nordsjælland

Endagstur til Nordsjælland

I Nordsjælland er der masser af events hele året, og der er noget for enhver.

Storkøbenhavn

Kom ud af byen og oplev resten af regionen

Hvis du har en eftermiddag til overs, så tag et smut ud af København til de omkringliggende byer og den smukke natur og oplev arkitektur i verdensklasse, strande, kultur, gamle fiskeribyer og en masse andet. 

Istegade, photo Ty Stange

Hippe Vesterbro

Det berygtede tidligere arbejderkvarter i København blev i 2014 nr. 4 på Thrillists liste over top 10 hipsterkvarterer i verden.

Family-friendly Østerbro

Familievenlige Østerbro

Brede boulevarder, grønne parker, legepladser, delikatesser og designbutikker. Bydelen Østerbro tiltrækker især byens mange børnefamilier.

Christiansborg | Kulturkvarteret | VisitCopenhagen

Københavns Kulturkvarter

Københavns Kulturkvarter ligger på Slotsholmen og i de nærliggende byområder mellem Indre By og havnefronten i hjertet af København. I området kan du gå på opdagelse blandt kvarterets mange kulturinstitutioner, hvis interessante tilbud og oplevelser spænder bredt.

House boat in Christianshavn, foto Ty Stange

Det maritime Christianshavn & Holmen

Slap af på en cafe i en af sidegaderne, hop på en kanalrundtfart og nyd synet af de gamle kanalhuse eller udforsk fristaden Christiania. Alle elsker Christianshavn!

Christiania, photo Connie Maria Westergaard

Alternative Christiania

Fristaden Christiania på Christianshavn er et samfund i samfundet, med egne regler, en anderledes livsstil, hjemmelavede huse, workshops, gallerier, spillesteder, spisesteder og smuk natur.

Områder i

København