Copenhagen Visitor Service

Har du brug for hjælp og inspiration til dit besøg i København, så er Copenhagen Visitor Service et godt sted at starte. Har du brug for et bykort, eller vil du købe et Copenhagen Card med adgang til seværdigheder og fri offentlig transport, så kan de venlige medarbejdere på turistkontoret også hjælpe dig med det. Eller måske trænger du bare til at hvile fødderne, mens du drikker en god kop kaffe og skriver en e-mail hjem.

Københavns Turistinformation, Copenhagen Visitor Service, holder til i store, lyse lokaler på Vesterbrogade 4, skråt over for Tivolis hovedindgang og lige rundt om hjørnet fra Københavns Hovedbanegård. I lokalerne bor også en af byens gode bagere, Lagkagehuset, hvor du kan købe en kop kaffe, sandwich eller jordbærkage med på vejen.

Langs væggene finder du brochurer og det officielle bykort, som er et godt værktøj til hurtigt at få overblik over København og de mange seværdigheder. Med det i hånden finder du let og ubesværet alle byens perler. På de store tavler i midten af lokalet, kan du finde inspiration til nogle af de bedste steder i København, og hvad der sker i byen lige nu, og så er der selvfølgelig søde og venlige guider, der står klar med personlig råd og vejledning samt turforslag.

Du kan booke sightseeingture og købe kvalitetspostkort og -plakater fra København.

Men du kan også selv søge information om aktuelle begivenheder, butikker, restauranter, natteliv og seværdigheder på de opstillede informationsskærme i vinduespartiet – hvis indhold du også kan downloade til din smartphone eller tablet og tage med i lommen, når du skal videre ud i byen.

Slå dig ned i loungen med gratis Wi-Fi

Copenhagen Visitor Service er et sted, hvor du kan give dig god tid til at lade dig inspirere og finde den information, du søger. Hvis du bare har brug for et hvil efter en tur rundt i byen, så kan du også slå dig ned i loungen i den bagerste del af lokalet.

Her kan du slappe af i dansk design fra Hay og nyde synet af de æstetiske og klassiske københavnerplakater fra Ib Antoni. Hvis du har egen tablet, smartphone eller computer med, kan du gå på turistinformationens gratis Wi-Fi og søge nettet for muligheder, downloade apps, tjekke mails, tweete, instagramme eller lave en Facebook-post fra København. Hvis du er løbet tør for strøm, kan du også oplade din mobile enhed i loungen.

Uanset dit behov er du velkommen i turistinformationen og i København.

Del denne side

Her finder du Copenhagen Visitor Service

Vesterbrogade 4
1620 København V

Tlf.: +45 70 222 442
Fax. +45 70 222 452
E-mail: visitorservice@kk.dk

Åbningstider i 2017

1. januar - 28 februar:
Man - Fre: 9-17
Lør: 9-16 
Søn: Lukket

1. marts - 30. april:
Man - Fre: 9-17
lør: 9-16
Søn: 9-16 

1. ma - 30. juni: 
Man - Fre 9-18
Lør: 9-18
Søn: 9-16

1. juli - 30. august:
Man - Fre: 9-20
lør: 9-18
Søn: 9-18

September:
Man - Fre: 9-18
Lør: 9-16
Søn: 9-16

1. oktober - 30. november:
Man - Fre: 9-17
Lør: 9-16
Søn: Lukket

December:
Man - Fre: 9-17
Lør: 9-16
Søn: 9-16

 

Lukkedage:
2. Påskedag
24. og 25. december 
1. januar 


Telefonerne er åbne hele året rundt fra mandag - fredag 10:00 - 16:00

Populære attraktioner | Tivoli | VisitCopenhagen

Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i København ligger i gåafstand fra hinanden. Se de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.