Guide til de bedste restauranter i København

Vi guider de til Københavns bedste spiseoplevelser. Uanset om du er til Michelinmiddage eller de prisvenlige, vegetariske eller børnevenlige restauranter.

Kunstmuseer i København

København er en fantastisk by for kunstelskere og et hjemsted for internationalt anerkendte kunstmuseer, der tiltrækker kunstnere fra hele verden.

Guide: Vinterferie i København

Vi har samlet en guide over Københavns tilbud til børn og deres voksne i vinterferien og resten af vinteren. 

Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i København ligger i gåafstand fra hinanden. Se de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.

København for LGBT'ere

Københavnere har et åbent sind, er afslappede og tolerante mennesker, og hovedstaden har længe været en legeplads for homoseksuelle danskere og turister. Her er der plads til frihed og åbenhed.  

Sådan kommer du rundt i byen

Er du forvirret? Vi fortæller dig alt om zoner, priser, forskellige former for transport og regler.

Sightseeingture

København byder på masser af gode guidede og selvguidede ture rundt i hovedstaden.

11 spændende historiske museer

København emmer af historie med sine brostensbelagte smalle gader, gamle bindingsværkshuse, borge og slotte. Oplev Danmarks historie gennem tiderne på Københavns bedste historiemuseer.

9 Royale seværdigheder

København er en royal by, og er hjem til verdens ældste monarki. I og omkring byen kan du finde slotte, palæer, royale statuer og monumenter.

Guide til Københavns natteliv

Københavns natteliv har masser at tilbyde, hvad enten du vil danse til solen står op eller blot vil have en øl eller to med vennerne.

Oplev København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Aktiviteter i København

Måske er klassisk sightseeing og museumsbesøg ikke lige dig. Se hvordan du kan opleve København i et andet lys.

Områder i

København