Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i Københaven ligger inden for gåafstand. Her har du en guide over de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.

Sådan kommer du rundt i byen

Er du forvirret? Vi fortæller dig alt om zoner, priser, forskellige former for transport og regler.

Guide til de bedste restauranter i København

Uanset om du er til bistroer eller Michelin-restauranter, så finder du det i København. Det nordiske køkken er blandt verdens mest markante og nyskabende, og der er noget for alle budgetter.

Top 10 kunstmuseer

København er en fantastisk by for kunstelskere og et hjemsted for internationalt anerkendte kunstmuseer, der tiltrækker kunstnere fra hele verden.

Oplev København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Redaktørens favorit denne måned: Nordic Noir Tours

Følg i fodsporene på Sarah Lund, Birgitte Nyborg eller Saga Norén fra de populære krimiserier Forbrydelsen, Borgen og Broen rundt i København.

Aktiviteter i København

Måske er klassisk sightseeing og museumsbesøg ikke lige dig. Se hvordan du kan opleve København i et andet lys.

Top 10 haver & parker

København har mange haver og parker, som er perfekte til at bruge til afslapning, solbadning, gåture eller en picnic.

Michelin-restauranter

Den nye 2013 udgave af Michelin-guiden har belønnet Københavns restauranter med i alt 15 stjerner til 13 restauranter - det højeste antal nogensinde.

Sightseeingture

København byder på masser af gode guidede og selvguidede ture rundt i hovedstaden.

København for børn

I København er børn omdrejningspunktet for byens liv. Parker, legepladser, strande, havnebade, Christianiacykler til at transportere de små, reserverede pladser til barnevogne på busser og i tog, børnemenuer på restauranterne og rabat på alle museer, gallerier og attraktioner.

Anbefalede hoteller

Har du fundet et sted at overnatte i København? Hvorfor ikke prøve et af vores anbefalede hoteller? Vi garanterer bedste pris da du bookier direkte hos hotellet. Se listen over anbefalede hoteller her.

 

København for LGBT'ere

Københavnere har et åbent sind, er afslappede og tolerante mennesker, og hovedstaden har længe været en legeplads for homoseksuelle danskere og turister. Her er der plads til frihed og åbenhed.  

Guide til Københavns natteliv

Tag danseskoene på og kast dig ud i det københavnske natteliv. Byen har masser at tilbyde, hvadenten du vil danse til solen står op eller blot vil have en øl eller to med nogle venner.

Områder

Udforsk København

Områder i

København