Kunstmuseer i København

København er en fantastisk by for kunstelskere og et hjemsted for internationalt anerkendte kunstmuseer, der tiltrækker kunstnere fra hele verden.

Oplev København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Guide: Efterår i København

Vi har samlet en guide over Københavns efterårstilbud. Uanset om du er til museer eller forlystelser, er der masser af muligheder for hele familien.

Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i København ligger i gåafstand fra hinanden. Se de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.

Fysiske aktiviteter og sport i København

For de, der godt kan lide at røre sig eller føje lidt ekstra adrenalin til besøget i København, har vi samlet en række aktiviteter og gode muligheder for at kombinere motion og opdagelse i København fra en ny vinkel. Hop fx i kajakken eller lær at surfe.

Museer på Slotsholmen

Slotsholmen er en ø i hjertet af København.

Cykeludlejere i København

I København cykler stort set alle rundt. Hvis du vil leve som en københavner, kan du leje en cykel og udforske byen på to hjul.

Nationalmuseet | VisitCopenhagen

Sjove attraktioner for børn

Top 11 arkitektur

Vand, rum, bæredygtighed og lys er nogle nøgleordene i det seneste arkitektoniske boom i København. Banebrydende byplanlægning og verdensklasse arkitektur skyder op side om side med gamle historiske bygninger og slotte. Her er en top 11 over de bygninger du skal se i København. 

Tivoli

Tivoli er et must for alle børn og barnlige sjæle, der besøger København.

11 spændende historiske museer

København emmer af historie med sine brostensbelagte smalle gader, gamle bindingsværkshuse, borge og slotte. Oplev Danmarks historie gennem tiderne på Københavns bedste historiemuseer.

Sightseeingture

København byder på masser af gode guidede og selvguidede ture rundt i hovedstaden.

Udforsk København på 24 timer

Er du kun i København for en dag, har vi udvalgt nogle af vores yndlingssteder i byen, som du kan udforske på 24 timer.

Guide til en regnvejrsdag i København

København masser at byde på, selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

11 sjove attraktioner for børn

København er en by for børn. Her er 11 af de bedste attraktioner for børn.

9 Royale seværdigheder

København er en royal by, og er hjem til verdens ældste monarki. I og omkring byen kan du finde slotte, palæer, royale statuer og monumenter.

Områder i

København