Redaktionen anbefaler: 5 ting du skal prøve i marts

Vinteren synger på sidste vers, og snart vil forår ramme København. Mens vi venter på varmere vejr, har vores praktikant Pernille fundet et fedt event, god mad og en ny udstilling, som du kan bruge marts måned på.
Mandag, januar 2, 2017

CPH:DOX Documentary Film Festival 16-26 marts

CPH:DOX | PR Photo
Hvad passer bedre til vinterkulde end en stor filmfestival? Hvert år fylder CPH:DOX Københavns biografer med dokumentarfilm fra hele verden, af alt fra internationale instruktører til spirende talenter. Festivalens program er spækket med screenings, seminarer, koncerter, kunstudstillinger og masser af andre events, der nok skal give dig en travl måned.

Mød den nye nordiske italiener i byen: Brace

Restaurant Brace | PR photo
Restaurant Brace er en moderne fusion mellem det nordiske og italienske køkken. Bag gryderne står Michelin-kok Nicola Fanetti klar til at guide dig gennem 12 himmelske retter. Selvom køkkenet har fået fornemt selskab, så er der en afslappet atmosfære i restauranten med dæmpet lys og blød jazz i baggrunden. Braces kreative kombinationer af italienske klassikere og nordiske ingredienser er helt sikkert et besøg værd.

SMK – Japanomania i Norden 1875-1918

Statens Museum for Kunst | PR photo
Vil du gerne vide, hvor manien for de japanske kirsebærtræer startede? Statens Museum for Kunst viser en stor udstilling om Japans indflydelse på nordisk kunst. Se de smukke kombinationer af nordisk kunst og japansk æstetik i SMK’s udstilling, Japanomania i Norden.

 

Slå dig løs i delikatesserne på Vesterbros lokale madmarked 

WestMarket | Thomas Høyrup Christensen
Få alle dine foodie-fantasier opfyldt på WestMarket, Københavns nye madmarked. Her kan du købe friske grøntsager til din hjemmelavede middag eller gå på rov i de mange street food-stande. Du kan også få en drink efter arbejde i den fancy gin-bar, der som regel inkluderer en lektion fra de entusiastiske gineksperter.

Hæng ud i en multikulturel tipi i Nordvest

Verdenshjørnet | HiiYou PR Photo
Snup et brætspil, hent en varm kop te og slå dig ned i en blød stol. Jeg lover dig, at du vil føle dig hjemme i Verdenshjørnet, Københavns kulturelle mødested for lokale, entreprenører og alle andre, der bare gerne vil tjekke den nye tipibar ud. Hvis du bliver sulten, så skal du bare lige bevæge dig uden for hulen, hvor der holder food trucks klar med karry, baos og tacos.

Del denne side

Om Pernille:

Pernille Kesje Møller

Titel: Kommunikationspraktikant
Alder: 22
Bopæl: Nordvest
Elsker: At tegne, installationskunst, arkitektur, festivaller og at rejse
Favoritmorgenmad: Grannys House
Favoritmuseum: Louisiana Museum for Moderne Kunst
Favoritspot: Kødbyen
Favoritevent: Søndagsvenner
Yndlingsrestaurant: Copenhagen Street Food