Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i Københaven ligger inden for gåafstand. Her har du en guide over de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.

Arkitektur i verdensklasse

Dansk arkitektur gennemgår en ny guldalder med internationalt anerkendte arkitekter, som Henning Larsen og Bjarke Ingels Group, der sætter deres præg på København, men også på resten af verdenen.

Udforsk København på 24 timer

Er du kun i København for en dag, har vi udvalgt nogle af vores yndlingssteder i byen, som du kan udforske på 24 timer.
Event
Guide

Oplev København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Loppemarkeder i København

Der er flere loppemarkeder i København. Hvis du vil gøre et godt kup, så skal du besøge et af disse, men sørg for at møde op tidligt!

Guidede ture til fods, med båd eller bus

København er en lille nok by til, at kan udforske den til fods. Heldigvis for dig er der masser af gode guidede ture rundt i byen, som sætter fokus på forskellige ting.

Vores yndlingsgader

Vi elsker dem. Københavns gader. Med deres charme og forskellighed. Gå ikke glip af Nørrebro. Farverig og afslappet. Shop på Elmegade og Jægersborggade og glem ikke at besøge restauranter som Relæ og Oysters & Grill.

Eurovision Song Contest 2014

Læs alt om Eurovision Song Contest, som København er vært for i maj 2014.

Top 10 attraktioner for børn

København er en by for børn. I busser og tog er der reserveret pladser til barnevogne og klapvogne, der er børnemenuer på restauranterne, museerne er i børnehøjde og der er selvfølgelig reduceret priser for børn til alle attraktioner.

Museer på Slotsholmen

Slotsholmen er en ø i hjertet af København.

Områder

Udforsk København

Områder i

København