VisitCopenhagens redaktionelle linje

VisitCopenhagen er det officielle turistsite i Region Hovedstaden. Hjemmesiden drives af Wonderful Copenhagen, Københavns officielle turismeorganisation. Alle omtaler på dette websted er redaktionelle, og det er ikke muligt at købe sig til redaktionel omtale. Vi er en redaktion, der har til formål først og fremmest at opfylde den rejsendes behov, dernæst byens turismeaktører. Omtalerne er skrevet eller redigeret af en redaktør og en kommunikationspraktikant.

Redaktionelt indhold

Vi udvælger vores indhold med stor omhu og i tråd med nedenstående redaktionelle linje.

Dette er København
Vores bys brand-fortælling er kernen i vores redaktionelle linje. Fortællingen består af fem fokusområder, som er Design & arkitektur, Gastronomi, Mangfoldighed (LGBT), Bæredygtighed og Eventyr. Vores redaktionelle linje understøtter således altid brand-fortællingen og de fem fokusområder.

Mindre er mere
København har meget at tilbyde, og vi omtaler ikke alt det, du kan opleve i den danske hovedstad. Vi tror på kvalitet frem for kvantitet, og at for mange valgmuligheder forvirrer mere, end de gavner. Derfor har vi på denne hjemmeside valgt kun at bringe omtaler af det aller bedste, sjoveste og mest interessante, du som besøgende kan opleve i vores by. Det er subjektivt og skifter løbende, men vi mener, at vi er blandt de bedste folk til at foretage det valg. Vi baserer denne udvælgelse på baggrund af personlige besøg og oplevelser på stederne, og vi lytter til anmeldelser i andre medier, som fx AOK.dk, IBYEN.dk, TripAdvisor.com etc. Derudover modtager vi løbende feedback fra vores kolleger i turistinformationen Copenhagen Visitor Service.

Geografi
Vi dækker hele Region Hovedstaden, men med særligt fokus på København og til dels Storkøbenhavn. Vi dækker også større seværdigheder i Nordsjælland, men lader VisitNordsjælland.dk om resten.

Tilgængelighed
Vi omtaler kun seværdigheder o.l., som er tilgængelige og relevante for turister. Vi omtaler således ikke fagmesser og andre branchebegivenheder, der kun er åbne for fagfolk og/eller kun er relevante for københavnere. Vi prioriterer at dække aktiviteter og oplevelser, som kan forstås af et ikke-dansktalende publikum. De skal som minimum formidles på engelsk. I særlige tilfælde gør vi en undtagelse til vores danske hjemmeside, VisitCopenhagen.dk. Vi modtager bl.a. altid gerne input til påskeferien, efterårsferien og juleferien i København.

Tematisk indhold
Vi producerer en bred vifte af guides, temaer og ture på egen hånd. I den forbindelse dækker vi steder, som i en bred sammenhæng kan virke mindre vigtige, men som i et bestemt tema får stor betydning og relevans.

Store begivenheder
Vi laver omtaler af hovedstadens største, tilbagevendende begivenheder, fx festivaler, inden for vores 5 fokusområder. Derudover omtaler vi loppemarkeder og arrangementer, som kan høre ind under et påskeferie-, efterårsferie- eller juletema. Vi anbefaler også en række udvalgte begivenheder med et link en måned frem i tiden under "Oplevelser"-menuen. Vi omtaler langt fra alle byens begivenheder, men linker gerne til andres begivenhedskalendere, hvor det er muligt for brugerne at få mere information.

Vi forsøger at holde os så opdaterede som muligt, men tager forbehold for ændringer i fx åbningstider, entrépriser o.l. Hvis du som besøgende vil være på den sikre side, anbefaler vi derfor altid, at du besøger stedets egen hjemmeside for at få de seneste opdateringer.

Hvis du har spørgsmål eller input, kan du kontakte os på redaktion@woco.dk

Betalt indhold

Annoncer
Vi har annoncer på hjemmesiden. Disse vil være tydeligt markeret med "annonce".

Del denne side