Danske medier

Communication

Wonderful Copenhagens kommunikationsafdeling, Communication, brander hovedstaden 365 dage om året via digitale platforme og sociale medier, både over for turister, international presse og turoperatører.

Vi driver bl.a. hovedstadens officielle turistsite, VisitCopenhagen.com, der hvert år har mellem tre og fire mio. unikke besøg.

Gennem daglige aktiviteter i sociale medier eksponerer vi København på både Facebook og Instagram. Og så laver vi fokuserede kampagner, målrettet city break-segmenter i en række internationale storbyer, for at øge både kendskabet til København og incitamentet til at rejse hertil.

I Communication servicerer vi årligt flere hundrede journalister fra internationale nyheds-, rejse- og livsstilsmedier, som resulterer i eksponering af den danske hovedstad i en lang række internationale og toneangivende medier. Derudover profilerer vi møde- og kongresbyen København globalt gennem de internationale mødebranchemedier, sociale medier, nyhedsbreve og messedeltagelse.

Samtidig bearbejder vi turoperatører og rejseagenter på en lang række prioriterede markeder for at få placeret København i deres rejseudbud og for samtidig at hjælpe dem til at styrke salget af København som destination. Det gør vi bl.a. gennem fam-trips, workshops og messedeltagelse, et e-learningsprogram og med opfølgende nyheder om destinationen København.

Det er også i Communication, at hovedstadens oplevelseskort, Copenhagen Card, bliver driftet og udviklet.

Og så deler vi nyheder og ny viden i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Del denne side

For yderligere information om afdelingen, kontakt
Film fra og om København

Se et bredt udvalg af vores film på vores kanaler på Vimeo og YouTube