Om Wonderful Copenhagen

København skal være en verdensby. Læs mere om vores vision og strategi.
Få en oversigt over alle vores nyheder

Nyheder fra Wonderful Copenhagen

Få en oversigt over alle nyheder fra Wonderful Copenhagen.

Ledelsesgruppen

Wonderful Copenhagens ledelsesgruppe består af:


Mikkel Aarø-Hansen
CEO
maa@woco.dk

Mikkel Aarø-Hansen, født 1973, tiltrådte som administrerende direktør for Wonderful Copenhagen i juni 2015.

Mikkel Aarø-Hansen er uddannet Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 1999 og har siden suppleret med uddannelse inden for ledelse.

Før ansættelsen i Wonderful Copenhagen var Mikkel Aarø-Hansen international miljødirektør i Miljøministeriet, hvor han startede karrieren som fuldmægtig i 1999 og efterfølgende både har været ministersekretær og pressechef. Han har endvidere været centerchef i Københavns Kommune i fem år.

 

Jonas Wilstrup
Director of Convention og underdirektør
jwi@woco.dk
29 29 85 24

Jonas Wilstrup, født 1976, har været ansat i Wonderful Copenhagen siden 2014. Jonas er Director of Convention og har ansvar for Wonderful Copenhagens møde- og kongresindsats og er stedfortræder for CEO.

Jonas er uddannet cand.polit (økonom) fra Københavns Universitet og har senest været politisk direktør i brancheorganisationen for hoteller og restaurationer HORESTA og har i mange år arbejdet med politisk interessevaretagelse.

 

Emil Spangenberg
Director of Communication
ems@woco.dk
33 55 74 96 / mobil: 51 28 71 81

Emil Spangenberg, født 1980, er Director of Communication og har ansvar for markedskommunikation, dansk og international presse, Traveltrade, B2B-aktiviteter samt City Break Network og Copenhagen Card.

Emils uddannelsesbaggrund er en Bachelor of Arts in Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium suppleret med en række forløb inden for interessevaretagelse og kommunikation. Emil har i de sidste 10 år beskæftiget sig med udviklings- og rådgivningsopgaver i spændingsfeltet imellem kommunikation og oplevelser med stort fokus på digitale medier, konceptudvikling og international PR.

Emil har været en del af Wonderful Copenhagen siden 2009. Først som projektleder i EU-udviklingsprojektet VIBE - Videncenter for begivenheder, herefter som ansvarlig for Wonderful Copenhagens digitale kommunikation og siden kommunikationschef.  

 

  

Signe Jungersted
Director of Development
sij@woco.dk
33 55 74 17

Signe Jungersted, født 1982, er Director of Development og har ansvar for videns- og markedsudvikling samt projektudvikling, events og kulturturisme.

Signe er uddannet Cand.scient.pol fra Københavns Universitet, supppleret med et år som Laurits Andersen Stipendiat ved Tongji University i Shanghai. Før Wonderful Copenhagen arbejdede Signe i Projektcenteret hos Kromann Reumert. Signe har desuden tidligere arbejdet for Europa Kommissionens delegation i Beijing, samt på Verdensudstillingen i Shanghai 2010.

Signe startede i Wonderful Copenhagen som projektleder for Chinavia pilotprojektet i 2012. Chinavia har siden udviklet sig til at være Wonderful Copenhagens, Københavns og hele Skandinaviens kinesiske markedssatsning med lancering af kinesiske hjemmesider, platforme på Kinas sociale medier og udvikling af "Kina-klar"-kurser for skandinavisk servicepersonale. I juni 2014 blev Signe chef for markedsudvikling (New Markets) i Wonderful Copenhagen med ansvar for den strategiske markedsudvikling samt planlægning og eksekvering af international markedsføring på nye markeder, primært i regi af ruteudviklingsprogrammet Global Connected.

 

Claus Bødker
Director of Cruise
clb@woco.dk
33557429

Claus Bødker, født 1962, har været ansat i Wonderful Copenhagen siden 2014. Claus er Director of Cruise og har ansvar for Wonderful Copenhagens krydstogtindsats og for netværkene Cruise Copenhagen Network og Cruise Baltic.

Claus har en cand. merc. fra CBS og en MBA fra Henley Business College. Senest har Claus endvidere taget en Master i Oplevelsesledelse fra Roskilde Universitet.

Claus har i hele sin erhvervskarriere været beskæftiget med oplevelsesledelse. Han har blandt andet 14 års erfaring fra rejsebranchen i både Tyskland og Danmark, men har også været hos PARKEN Sport og Entertainment. Claus har endvidere været hos Hertz Biludlejning i Danmark, hvor han blandt andet var administrerende direktør. Claus kom til Wonderful Copenhagen fra en stilling som administrerende direktør i Elite Gaming - et datterselskab til Danske Spil.

Del denne side