GILT

GILT er en klassisk cocktailbar i bydelen Nørrebro. GILT mixede cocktails, før København vidste, hvad en cocktail var, og baren er stadig blandt byens bedste og atmosfæren afslappet og imødekommende.

Du finder GILT i Rantzausgade på indre Nørrebro i København. Her har den ligget i over et årti, faktisk siden piña coladaen og jordbær-daiquirien oplevede deres storhedstid.

I dag er GILT vendt tilbage til udgangspunktet og mixer ærlige, uforfalskede og stilfulde cocktails af høj kvalitet og med individuelt, ibland nordisk, præg.

Manden bag GILT, Peter Altenburg, har mere end 20 års erfaring, og mange vil mene, at han og GILT har en stor del af æren for, at København i dag er internationalt anerkendt for sine cocktails og i det hele taget har en cocktailscene.

Nordiske cocktails

Cocktailbaren er indrettet i mørke farver med dæmpet hyggebelysning og jazzmusik i højtalerne. Der er en afslappet og imødekommende atmosfære, hvor du som gæst er i fokus og altid kan komme med ønsker og bestille cocktails, der ikke står på cocktailkortet, som byder på ca. 15 cocktails, der skiftes ud efter sæsonen.

Men tag ikke fejl. Bartenderne på GILT er dygtige fagfolk, når det kommer til cocktails og spirituskendskab, og de står klar til at vejlede dig, hvis du har brug for det.

Peter Altenburg har en forkærlighed for nordisk mad og dermed også nordiske cocktails. Derfor kan du fx ofte finder cocktails med rabarber, havtorn, salt og hyldebær og hyldeblomst på menuen. Men også mere klassiske, som fx kaffe og chokolade. Prisen på cocktailsene er mellem DKK 85-95.

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Rantzausgade 39
2200 København N

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.547782299
Latitude : 55.6870317