Kronborg Gallerierne

Kronborg Gallerier er en samling af gallerier, der alle ligger lige ved Kronborg Slot i Helsingør. 

I forskellige gallerier placeret rundt om Kronborg Slot holder diverse kunstnere til - under ét kaldet Kronborg Gallerierne.

Her byder de publikum indenfor i deres værksteder og gallerier til et spændende kig og muligheden for at gøre et godt køb.

I de forskellige gallerier kan man finde alt fra glas, keramik og maleri over smykker, foto og beklædning til skulpturer og grafisk design.

Et udvalg af kunstnere
En af kunstnerne man kan møde, er fotografen Henrik Schurman, der især er kendt for sine smukke naturbilleder og luftfotos. Hans imponerende billeder er udstillet i galleriet.

En helt anden slags kunstner er Pia Daa, der er smykkekunstner. Et besøg hos hende byder på fine, håndlavede smykker af porcelæn.

Kronværkerne er et andet galleri. Her er flere kunstnere gået sammen, og man kan derfor finde noget for enhver smag inden for blandt andet smykker, maleri og keramik.

Bemærk at galleriernes åbningstider varierer. De fleste har åbent tirsdag, torsdag, enkelte om søndagen og ellers efter aftale. For alle stederne gælder det, at hvis flaget er ude, er værkstedet åbent.

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Kronborg Slot
3000 Helsingør

Fakta

  • Branche

    • Smykker
    • Kunst/Brugskunst
    • Interiør/dekoration

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.61949
Latitude : 56.039202