Nyhavn | Foto: Jacob Schjoerring & Simon Lau

Oplevelser i Indre By

Rækken af oplevelser i Indre København er lang, uanset om du er i hovedstaden på herre- eller tøsetur, med eller uden børn, ung eller gammel. Der er masser af attraktioner, seværdigheder, sightseeingmuligheder, museer i Københavnsk historiske centrum. Vi har udvalgt en række af dem her. 

Hellerup Klub | VisitCopenhagen

Restauranter i Hellerup og Omegn

På udkig efter et godt aftensmåltid i Hellerup og Omegn? Her er vores bud til de bedste.

Mash | VisitCopenhagen

Caféer i Hellerup og Omegn

Kage, sandwich, croissant og en god kop kaffe. Der er masser af lækkerier til både morgenmad, frokost og aften i Hellerup og Omegn. Her er nogle af vores favoritter.

Mash | VisitCopenhagen

Caféer i København og Omegn

Kage, sandwich, croissant og en god kop kaffe. Der er masser af lækkerier til både morgenmad, frokost og aften i Hellerup og Omegn. Her er nogle af vores favoritter.

Ordrupgaard | PR Foto

Oplevelser i Hellerup og omegn

Har du en dag i Hellerup og omegn? Vi har udvalgt vores bedste bud på nogle af Hellerup og omegns oplevelses-højdepunkter. Store som små, ukendte som populære.

Nørrebros bedste caféer og barer

Nørrebro byder på massevis af hyggelige caféer med noget til at stille sulten og tørsten på alle tider af døgnet.

Dronning Louises Bro | Foto: Adrian Lazar

Multikulturelle Nørrebro byder på masser af aktiviteter

Det gamle arbejderkvarter summer af god stemning og sjæl, og særligt i weekenderne hersker der en løssluppen men god stemning omkring Nørrebros barer og spisesteder. Op ad de kulørte bygninger vokser der planter, og den særlige Nørrebrostemning skinner stærkt igennem hvorend du går.

Taller | Rasmus Malmstrom

Gourmetrestauranter i indre by

Læn dig tilbage og nyd, hvad aftenen bringer. I København er du altid garanteret en god eller måske endda fremragende oplevelse, når du besøger de udsøgte gourmetrestauranter, som er bygget op omkring vidt forskellige spændende koncepter og innovativ og kompromisløs mad i topklasse.

Vi anbefaler også vores guide til Michelin-restauranter og oplevelser i indre København.

Caféer i Indre København

Kage, sandwich, croissant og en god kop kaffe. Tag din ven eller veninde under armen til en sludder og hæng ud på Københavns hyggeligste cafeer. Der er masser af lækkerier til både morgenmad, frokost og aften, som gør maven ekstra glad. Læn dig tilbage og nyd hyggen.

Vi anbefaler også vores guides til tesaloner og restauranter i Indre København.

Foto: Ty Stange

Spisesteder i København med udeservering

København bugner med steder, hvor de lange, lyse sommeraftener og byens kulinariske oplevelser kan kombineres. Restauranter, barer og madmarkeder, hvor du kan nyde mad, drinks og godt selskab under åben himmel. Her er en række af vores forslag i forskellige prisklasser. 

Billige spisesteder i København

Spis for under 100 kr. i København

København byder på stor variation, når du vil ud og spise. Denne guide er til dig, som vil spise god mad i København for under en hundrekroneseddel. Hvad end du er til asiatisk, italiensk eller fransk mad, kan du helt sikkert finde noget der frister dig, uden at overskride dit budget.

Foto: Nordisk Brødhus

Bagerier i København

Duften af nybagt brød skal du ikke lede længe efter i København. I udlandet er Danmark kendt for sit gode brød, wienerbrød og bagværk, og i København er der kælet ekstra meget for smag, ingredienser og måden at bage især brødet på. Så gør dig selv en tjeneste under besøget i hovedstaden og spis brød til.

De 20 nye restauranter i 2014

2014 var et stort år for Københavns restaurantscene. Flere end 20 nye restauranter blev føjet til den i forvejen mangfoldige palette af kvalitetsrestauranter i hovedstaden. Nogle af de nye restauranter er store i slaget, andre helt afslappede, nogle er eksotiske, andre nordiske, nogle dyre, men rigtig mange til en fornuftig pris. Ens for dem alle er dog, at de er ambitiøse med den mad, der sættes på bordet.

Madklubbens restauranter

Fremragende mad til fornuftige penge. Det er drømmen bag Madklubbens ni ellers meget forskellige restauranter i København og omegn. Konceptet er ganske enkelt. Du vælger en, to, tre eller fire retter fra menukortet og betaler en fast pris, som vi lover ikke springer budgettet. Du kan altid vælge at supplere menuen med noget ekstra, og vinmenuer findes selvfølgelig også. Restauranterne er uhøjtidelige og afslappede, og maden af høj kvalitet.

Les Trois Cochons, foto Martin Dyrløv

Cofocos restauranter

Konceptet er enkelt. Cofoco, som er en forkortelse af Copenhagen Food Collective, arbejder ud fra, at deres kunder skal føle, at de får det dobbelte for den halve pris. Helt konkret betyder det, at du får en menu, som kan bestå af tre til fem lækre retter for en fast pris, som typisk ligger mellem DKK 250 og 350. Forret og dessert ligger nogle gange fast, afhængigt af restauranten, og så kan du vælge hovedret mellem et par muligheder.