Leckerbaer l Thomas Højrup Christensen

Kager, is og søde sager på Østerbro

No matter if you are info cakes, ice cream or desserts Østerbro has many things for you to try. You just need to choose what you want and that is always the hardest part. We recommend that you bring your sweet treats to the park Fælledparken where you can enjoy it in the sun while watching people walk by. 

Ordrupgaard | PR Foto

Oplevelser i Hellerup og omegn

Har du en dag i Hellerup og omegn? Vi har udvalgt vores bedste bud på nogle af Hellerup og omegns oplevelses-højdepunkter. Store som små, ukendte som populære.

Dronning Louises Bro | Foto: Adrian Lazar

Multikulturelle Nørrebro byder på masser af aktiviteter

Det gamle arbejderkvarter summer af god stemning og sjæl, og særligt i weekenderne hersker der en løssluppen men god stemning omkring Nørrebros barer og spisesteder. Op ad de kulørte bygninger vokser der planter, og den særlige Nørrebrostemning skinner stærkt igennem hvorend du går.

Istedgade | Photo: Astrid Maria Rasmussen

Oplevelser på Vesterbro

Vesterbro har meget andet at byde på end shopping og restauranter, hvis du gerne vil ud og opleve. Vi har derfor valgt vores favoritaktiviteter, så du kan komme ud og opleve den autentiske Vesterbrostemning og mærke historien om det hårde arbejderkvarter, der blev hipt og trygt men stadig lokalt og autentisk.

Oplev byen til fods

Selvom København er en storby, er den lille nok til at opleve til fods. Hvis du vil have ekstrameget ud af byens tstore seværdigheder og gode hsitorier, er der et stort udvalg af guidede ture og byvandringer rundt i København

Sightseeing bus, photo Christian Alsing

Busture

København er yderst tilgængelig til fods, men hvis du ønsker at hvile fødderne i et par timer, er der masser af muligheder for at gøre det. Tag en sightseeingbustur rundt til de store seværdigheder i København. Hvis du har lidt mere tid at tage af - måske en hel dag - hvorfor så ikke også udforske seværdighederne uden for København? Den omkringliggende region er et tagselvbord af kongelige slotte og paladser.

Cykelslangen | Foto Connie Maria Westergaard

Cykelture i København

Oplev København på den autentiske, lokale måde - på cykel. På cykel kan du nyde byen og forhåbentligt det gode vejr i dit eget tempo med eller uden guide og komme derhen, hvor ingen sightseeingbus kan komme. Vi anbefaler også vores guide til cykeludlejning i København.

Tivoli Gardens Christmas season

Jul i København

Julen er indbegrebet af hygge, og der er intet som de københavnske gader klædt på i deres fineste julepuds, der kan få sprede julestemningen blandt byens besøgende og lokale. Små julemarkeder popper op i gaderne, hvor man kan varme hænderne på en kop varm gløgg og smæske sig i æbleskiver i selskab med venner og familie.

8 oplevelser for hele familien i efterårsferien

Kalenderen melder snart uge 42, og det betyder, at hele Danmark går årets hyggeligste ferie i møde. Efterårsferien i København betyder tid til hygge, familieaktiviteter og at byen er indhyllet i de flotteste efterårsnuancer. Traditionen tro starter efterårsferien med Kulturnatten, hvor byens kulturelle institutioner åbner dørene op til oplevelser for hele familien. På listen finder du vores bud på, hvilke spændende og nye oplevelser man kan bruge ferien på.

Det Kongelige Teater | PR foto

Billige oplevelser

Der er masser af gratis oplevelser i København, og der er masser af ting, du kan lave, som næsten ingen penge koster, eller som er et billigere alternativ. Tag på din egen havnerundfart med en af Københavns havnebusser i stedet for at tage en af de traditionelle kanalrundfarter. Snup en bycykel i stedet for at leje en cykel.

Oplevelser for store og små

Måske har du allerede set mange af Københavns topattraktioner, eller måske leder du bare efter en hel anden type aktivitet end den klassiske sightseeing eller museumstur. Aktiv eller afslappende.

Restaurant A-O-C | PR foto

Få en eksklusiv oplevelse i København

København er en by i verdensklasse for det kræsne og sofistikerede klientel. Med femstjernede hoteller, Michelin-restauranter og dansk design markerer København sig som en eksklusiv destination.

Copenhagen overview

Udforsk København på 24 timer

Begynd dagen med morgenmad i Torvehallerne. Om morgenen er der ikke mange mennesker, men det er rigtig hyggeligt at sidde og kigge ud på den sovende by, som langsomt vågner.

København på budget

Ønsker du at opleve så meget som muligt af København, men på budget, har vi her samlet nogle af byens prisvenlige steder og gratis attraktioner og museer.

Oplevelser for store og små i påskeferien i København

Nyd de varmere dage, når foråret bringer nye farver og liv til København. I påskeferien kan I hygge jer i Københavns kanaler, tage på et kloster eller tage børnene med på SMK - Statens Museum for Kunst, hvor I sammen kan udfolde jeres kreative evner.

Der er mange muligheder - find inspiration i denne guide, og få det meste ud af påskeferien i København. 

Foto: Det Kongelig Teater, Den Gamle Scene

Oplev Københavns kulisser

Er du til opera, ballet og teater, er du kommet til den rette by. Med sin historiske charme og gamle, autentiske bygninger danner København rammen for en udsøgt opera-, ballet og teateroplevelse. Mulighederne er mange, og her er vores favoritter.

Vi anbefaler også vores guides til live-musik og biografer i København.

Festivaler i og omkring København

Top 10 musikfestivaler i København

København er en festivalsby, hvor du kan opleve fejringen af alt fra jazz og blues til house og dødsmetal. I juni overtager metalgenren Refshaleøen under Copenhell, og den første uge i juli er reserveret til Nordens største musikfestival, nemlig Roskilde Festival, mens jazzens toner flyder i København. Men København har udover de store, også flere mindre musikfestivaler. Listen redigeres løbende efter sæson, og som datoerne for de kommende festivaler offentliggøres.