mobil-apps til København foto Connie Westergaard

De bedste apps til København

Om den er til bykort, restauranter, shopping eller nattelivet, er der flere forskellige apps, som kan guide dig gennem København. Vi har fundet et par af de bedste, som du kan bruge, når du skal rundt i København.
Tirsdag, september 8, 2015

Spotted by Locals

Som navnet antyder, får du med denne app adgang til regelmæssigt opdaterede lokale tips og fif til København. Et godt oversigtskort giver dig både overblik over byens tilbud, de der er lige i nærheden og ruteanvisninger, så du kan finde vej. 

Spotted By Locals til Android og iOs.

Copenhagen: Wallpaper* City Guide

For design-bevidste turister findes der intet bedre end Wallpaper*'s farverige udvalg af byguides. De simple og æstetiske håndbøger fås nu til din smartphone, så du altid kan have den præcise og omfattende guide til København i lommen. App'en inkluderer en en-dags guide til byen, for korte besøg, og den giver dig mulighed for at synkronisere mellem flere iOS enheder. Wallpaper*s København guide koster DKK 19,00 (EUR 2,69). Wallpaper* City Guides er ikke tilgængelige på Android.
Wallpaper* City Guide København i iTunes

Fashion Finder Copenhagen

København er en rigtig modeby, og trods hovedstadens beskedne størrelse er der virkelig mange fantastiske shoppingmuligheder - hvis du ved, hvor du skal hen. Fashion Finder Copenhagen gør det muligt at finde fashion ud fra forskellige kategorier og i forhold til hvor du befinder dig. Download denne app gratis til både iPhone og Android, og gør din shoppingtur nem og sjov!
Fashion Finder Copenhagen i iTunes

GAY CPH

GAY CPH er din guide til det homoseksuelle miljø i København. Du finder nyheder, en guide til homoseksuelle steder og begivenheder, og får mulighed for at læse magazinet Out & About online. GAY CPH er gratis. For Android findes der en komprimeret, dog stadig brugbar version, i Google Play.
GAY CPH i iTunes
GAY CPH i Google Play

ART CPH

ART CPH er din ultimative guide til kunst i København. App'en gør det moderne kunstmiljø i Hovedstaden let tilgængeligt. Spot museer, gallerier og ferniseringer med din mobiltelefon. ART CPH tilbyder informationer om aktuelle udstillinger, kommende begivenheder og tips fra kunsteksperter. App'en har både en søgefunktion, og mulighed for at browse gallerier og museer på et kort over hele byen, eller de enkelte bydele. Du kan også gemme dine favoritter til senere brug. ART CPH er gratis, men er ikke tilgængelig på Android.
ART CPH i iTunes

Mobilbilletter

Køb nemt og hurtigt billetter til bus, tog og metro i København med Mobilbilletter. App'en bruger enhedens GPS til at finde billetpris og rute til din valgte destination. Indtast din destination, eller find den på kortet. Endelig kan du gemme dine ruter til senere brug. Billetterne betales med kreditkort. App'en er gratis.  
Mobilbilletter i iTunes
Mobilbilletter i Google Play

Copenhagen Airport

Hold dig opdateret om Københavns lufthavn med CPH Airport app'en. Ud over informationer om flyankomster og afgange, indeholder app'en ventetider i sikkerhedskøen, shoppe- og restaurantguides med brugervurderinger, og et kort med GPS funktion, så du kan se præcist hvor i terminalen, du befinder dig. Kom hurtigere og nemmere igennem Københavns lufthavn med CPH Airport app'en på din smartphone. App'en er gratis.
Copenhagen Airport i iTunes
Copenhagen Airport i Google Play

Del denne side

Top 30 attraktioner

De fleste af de største attraktioner i København ligger i gåafstand fra hinanden. Se de 30 mest besøgte attraktioner i København og hovedstadsregionen.