Smuk by og glade mennesker

Danskerne siges at være det lykkeligste folk i verden og København verdens bedste by at leve. Hvorfor? Fordi København er en by designet til at leve i, fra bygningerne og arkitekturen, maden og vandet, de mange cykler og den intelligente infrastruktur til gratis uddannelse, gratis sundhedsvæsen, og et samfund fast fokuseret på at skabe balance mellem arbejde og privatliv.

København er et eventyr i lommeformat og samtidigt et knudepunkt for innovation og idéer. København er en by stor nok til enhver form for livsfilosofi, men lille nok til, at du kan cykle fra den ene ende af byen til den anden på bare tyve minutter. Det hele er der, den urbane puls i de brostensbelagte gader, slottene og tårnene, kunstnerne, beslutningstagerne og det grønne græs, mødrene, babyerne og deres klapvogne, hipsterne og deres drømme, prinsen og dronningen.

Københavnerne udmærker sig i at kombinere enkle og bæredygtige løsninger med en afslappet, men sofistikeret livsstil. En livsstil baseret på tradition, historie og kultur, men som alligevel konstant har kurs mod fremtiden, hvilket giver København en unik blanding af gammeldags charme og storbyens puls.

Dette er København - en by for livet.

Del denne side