Foto: Ty Stange

Shopping på Strøget

Strøget er en af Europas længste gågader med et væld af butikker, fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker. Under dit besøg i København, kan du næsten ikke undgå at havne på Strøget på et eller andet tidspunkt. Strækningen er 1,1 kilometer lang og går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er et kælenavn og dækker over gaderne Frederiksberggade, Nygade, Vimmelskaftet og Østergade samt torvene Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv.

De store internationale mærker som Prada, Max Mara, Gucci, Louis Vuitton og Mulberry er repræsenteret i den "dyre" ende af Strøget, som vender op mod Kongens Nytorv. Hvis dit budget er mere begrænset, kan du søge mod Rådhuspladsen, hvor du undervejs finder butikker som H&M, Vero Moda, Weekday og Zara. Husk at kast et blik op på de smukke gamle bygninger og ned ad sidegaderne. Her finder du mange af Københavns store seværdigheder.

Vi anbefaler også vores gadeguides til Strædet, Grønnegade, Pilestræde og Larsbjørnsstræde i indre København.

Del denne side

Byens bedste gader

Vores yndlingsgader

Vi elsker dem. Københavns gader. Med deres charme og forskellighed. Det er her, du finder de lokale butikker, de gode restauranter og byens sjæl.