Bydelsguides

Foto:Blågårdsgade | Martin Heiberg&Terry McLaughlin

Gå på opdagelse i hele København

Hver bydel kan noget særligt. Både de uudforskede kvarterer på kanten af byen og naturen og deres kendte storebrødre.

Liste
Kort
Læg til "Min rejse"
La Banchina
Foto: Daniel Rasmussen

Det skal du opleve på Refshaleøen

Refshaleøen er et gammelt industriområde, som engang var hjemsted for et af verdens største skibsværfter, B&W. I dag bobler den genfundne bydel af kreativitet og stærke iværksætterkræfter, kunst, mad og festivaler – en verden fra ”det gamle København”, men kun 15 minutter på cykel.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Jægersborggade | Sebastian Himmelstrup
Foto: Sebastian Himmelstrup

Det bedste fra Nørrebro

Nørrebro er en spraglet bydel med konstant fart på, hvor der er plads til fest og til afslapning på pladser og i parker. Kreativiteten blomstrer på Nørrebro, og de mange caféer, restauranter og barer forsøder livet i denne del af København. Find vej til de bedste steder på Nørrebro her.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Guide to Copenhagen's Sydhavnen area
Foto: Daniel Rasmussen

Den uudforskede Sydhavn og Teglholmen

Sydhavnen i den (du gættede det) sydlige ende af Københavns havneløb er en autentisk bydel, som går under radaren hos mange, der besøger København.

Læs mere

Velkommen til Frederiksberg

Sofistikeret, grøn og vidunderlig. Frederiksberg er sin helt egen kommune med brede, træbeklædte boulevarder, grønne haver og gader fyldt med fortovscaféer og gourmetsteder.

Læs mere

Familievenlige Østerbro mellem stranden og city

Brede boulevarder, delikatesser, designbutikker, grønne oaser og Danmarks mest berømte statue. Bydelen Østerbro i København er pæn og eksklusiv, men samtidigt afslappet og helt nede på jorden.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Kastrup Søbad | Astrid Maria Rasmussen
Foto: Astrid Maria Rasmussen

Det bedste af Amager

Øen Amager er sin egen men også en stor del af København. Ikke kun i størrelse men også i sin særegne lokalstatus som en særlig stolt bydel, hvor mange er mere amagerkaner end københavnere. Highlights på Amager tæller Ørestads spændende arkitektur, Islands Brygge og strandparken.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Biking in The Meatpacking District in Copenhagen
Foto: Martin Heiberg

Oplev Vesterbro og Kødbyen

Hop ombord i de bedste tips til Københavns måske mest hippe bydel, hvor du ikke slipper væk uden en masse gode oplevelser til rygsækken.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Copenhagenøs Nordvest neighbourhood
Foto: Asger Støttrup Jensen

På opdagelse i det upolerede Nordvest

Nordvest er bedre end sit ry og er en oplagt mulighed for at opleve en anden side af København, som i al sin autenticitet oser af lokal hygge og huser en række små perler.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Sandkaj Nordhavn
Foto: Lukas Bukoven

Udforsk det nye Nordhavnskvarter

Nordhavn er nærmest en by i byen, og havnefrontsstemningen er svær at hamle op med. Særligt på en varm dag. Den nye, imponerende arkitektur som er skudt op sammen med spændende butikker og gode spisesteder er noget, du bør undersøge nærmere i denne helt nye del af København.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
8Tallet i Ørestad
Foto: Thomas Høyrup Christensen

Guide til Ørestad: Hvor byen møder den vilde natur

Ørestad er en arkitektonisk og grøn bydel på Vestamager i København, bygget op omkring natur, vand og arkitektur. På grænsen til Kalvebod Fælleds vidtstrakte natur, er byens grønneste bydel nem at nå med metroen og værd at udforske.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Hey Captain boat sailing in Christianshavn, Copenhagen
Foto: Mikkel Schebye Johnsen

Det historiske og maritime Christianshavn

Kanalerne og de gamle, farvede huser langs bredden er med til at gøre det smukke Christianshavn (og den tilstødende ø, Holmen) til et unikt københavnerkvarter. Her er vores forslag til gode oplevelser. 

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Locals always love to hang out in the charming Larsbjørnstræde in the city center
Foto: Martin Heiberg

Guide til Indre By

Københavns hjerte er fyldt med historie og er en bydel, hvor spisesteder i verdensklasse ligger dør om dør med god shopping, museer og royale attraktioner. Men den største oplevelse af alle er muligvis den autentiske københavnerånd, som fylder de små gader. Her er vores anbefalinger.

Læs mere