Loppemarkeder i København

Flere steder i byen fyldes gader og haller med tøj, møbler og andre spændende sager, når der afholdes diverse loppemarkeder i København. Loppemarkederne er et tilbagevendende event, og lige meget om du kommer for at lave årets fund eller om du kommer for den gode stemning og hyggelige atmosfære, er det en oplevelse værd. Her er vores forslag til en håndfuld af vores favoritter.

'Loppemarked i Ravnsborggade'

Hvor: Ravnsborggade, 2200 København N

Hvornår: datoer

Ravnsborgsgade er en charmerende gade beliggende på Nørrebro og er et mekka for antikforetninger. 

'Loppemarked i Bella'

Hvor: Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S

Hvornår: datoer

Køebnhavns største loppemarkede foregår i Bella Centret på Amager, når de åbner deres døre til den store hal med de mange boder.

'Onkel Dannys Loppemarked'

Hvor: Onkel Dannys Plads 1, København V

Hvornår: datoer

Dette loppemarkede er navngivet efter gaden det afholdes på. Det er et af Vesterbros bedste markeder med alt fra vintage tøj til Lp'er og kunst.

'Loppetorv på Frederiksberg'

Hvor: Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Hvornår: datoer

Dette loppemarked er specielt godt hvis du ønsker at opdatere gardaroben, da dette er stedet som sælger mest tøj. Frederiksberg, som er kendt som et af de mere fine områder af byen, og dette ses også som regel på mærkerne af tøjet. Yderligere, kan du nyde en øl og en hotdog i de opsatte telte.

'Rita Blå's Lopper'

Hvor: Kbh Volume; Enghavevej 80-82, København SV

Hvornår: datoer

Dette loppemarked er centralt placeret på Vesterbro, og tiltrækker de fashionable lokale i masser. Her kan du shoppe mens DJ'en spiller en stemning op.

'Pumpehusets Loppemarked'

Hvor: Pumpehusets Byhave, Studiestræde 54, 1554 København V

Hvornårdatoer

I Pumpehusets Have kan du kigge gennem lopperne, spise sydamerikansk street food og nyde kolde drikkevarer og god kaffe.

Del denne side