Live-musik

Københavns musik- og natteliv er på linie med byens kultur, kunst og mode - livlig og i konstant udvikling. København byder på alverdens festivaler, fra Blues og Opera til Distortion og den verdenskendte Roskilde Festival. Danske artister, som Medina, Alphabeat, Trentemøller og Metallicas Lars Ulrich, har alle opnået international gennemslagskraft trods Danmarks beskedne størrelse. Spillesteder som VEGA er blandt Europas bedste, og de små live-musiksteder og klubber rundt omkring i byen byder også på musik og fest af høj kvalitet. Er feriens fokus på musik og natteliv, er København den perfekte destination.

Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival er en af Københavns ældste musikfestivaler. Hvert år, 10 dage i starten af juli, fylder jazzens toner Københavns byrum og spilledsteder.

Skuespilhuset | Det Kongelige Teater | VisitCopenhagen

Koncert- og spillesteder i København

Er du til live-musik, er der mange gode koncert- og spillesteder i København. Se her, hvor du kan høre klassisk, jazz, blues, electro, house, pop, rock og mere.

Macy Gray til Copenhagen Jazz Festival

Jazz i København

I København er der rig mulighed for at nyde jazzen. Byen har ikke kun mange spillesteder dedikeret til genren, men også egen jazzfestival.

Wednesday concert

Gratis klassiske onsdagskoncerter

Hver onsdag er der gratiskoncerter med klassisk musik, på interessante spillesteder i København.   

Roskilde Festival | Photo: Thomas Høyrup Christensen

Top 10 musikfestivaler

København er en festivalsby, hvor du kan opleve fejringen af alt fra jazz til blues til dødsmetal. Her er vores favoritter.