Det Kongelige Teater | PR foto

Billige oplevelser

Der er masser af gratis oplevelser i København, og der er masser af ting, du kan lave, som næsten ingen penge koster, eller som er et billigere alternativ. Tag på din egen havnerundfart med en af Københavns havnebusser i stedet for at tage en af de traditionelle kanalrundfarter. Snup en bycykel i stedet for at leje en cykel. Spis godt til rimelige priser på populære Copenhagen Street Food. Og hvis du ikke har noget imod at stå op i løbet af en forestilling, kan du også finde meget billige billetter fra DKK 75-125 til Det Kongelige Teater.

Tag en tur på Bakken i stedet for i Tivoli. Det er gratis at komme ind på Bakken, du kan medbringe din egen mad og drikkevarer, og hvis du vil prøve forlystelserne, koster et turpas DKK 249, eller DKK 179 for børn. Eller hvis du tager på Bakken om onsdagen, får du op til 50% rabat, når du betaler med kontanter i forlystelserne. Så hvis du besøger København på et stramt budget, er der ingen grund til ikke at opleve byen fuldt ud.

Husk, at et Copenhagen Card giver dig fri adgang til ca. 80 museer og attraktioner, fri offentlig transport med bus, tog og Metro og rabatter på restauranter, udlejning og seværdigheder. Du kan også medbringe to børn under 10 år gratis. Vi anbefaler også vores guide til top 10 prisvenlige kvalitetsrestauranter.

Del denne side

Få mere inspiration...