Communication

Wonderful Copenhagens kommunikationsafdeling, Communication, brander hovedstaden 365 dage om året via digitale platforme og sociale medier, både over for turister, international presse og turoperatører.

Gennem daglige aktiviteter på sociale medier eksponerer vi København på både Facebook og Instagram. Og så laver vi fokuserede kampagner på en række internationale markeder, for at øge både kendskabet til København og incitamentet til at rejse hertil.

Vi driver hovedstadens officielle turistsites, VisitCopenhagen.com og VisitCopenhagen.dk

I Communication servicerer vi årligt flere hundrede journalister fra internationale nyheds-, rejse- og livsstilsmedier, som resulterer i eksponering af den danske hovedstad i en lang række internationale og toneangivende medier. Derudover profilerer vi møde- og kongresbyen København globalt gennem de internationale mødebranchemedier, sociale medier, nyhedsbreve og messedeltagelse.

Samtidig bearbejder vi turoperatører og rejseagenter på en lang række prioriterede markeder for at få placeret København i deres rejseudbud og for samtidig at hjælpe dem til at styrke salget af København som destination. Det gør vi bl.a. gennem fam-trips, workshops og messedeltagelse, et e-learningsprogram og med opfølgende nyheder om destinationen København.

Det er også i Communication, at hovedstadens oplevelseskort, Copenhagen Card, bliver driftet og udviklet.

Del denne side

Film fra og om København

Se et bredt udvalg af vores film på vores kanaler på Vimeo og YouTube