Ledelsesgruppen

Wonderful Copenhagens ledelsesgruppe består af:


Mikkel Aarø-Hansen
CEO
maa@woco.dk

Mikkel Aarø-Hansen, født 1973, tiltrådte som administrerende direktør for Wonderful Copenhagen i juni 2015.

Mikkel er uddannet Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 1999 og har siden suppleret med uddannelse inden for ledelse.

Før ansættelsen i Wonderful Copenhagen var Mikkel international miljødirektør i Miljøministeriet, hvor han startede karrieren som fuldmægtig i 1999 og efterfølgende både har været ministersekretær og pressechef. Han har endvidere været centerchef i Københavns Kommune i fem år.

 

Anders Jørning
CFO
anj@woco.dk

Anders Jørning, født 1974, tiltrådte som CFO og chef for Shared Service Center 1. september 2018.

Anders kommer fra en stilling som økonomichef i Vækstfonden. Han har en solid ledelseserfaring inden for økonomiafdelinger og har både erfaring fra det private erhvervsliv samt samspillet mellem det offentlige og det private.

 

Tine Kastrup-Misir
Director of Communication 
tkm@woco.dk

Tine Kastrup-Misir, født 1975, tiltrådte som Director of Communications i Wonderful Copenhagen i 2017. 

Tine er uddannet Cand.mag. i historie på Københavns Universitet og har efteruddannet sig inden for kommunikation og ledelse, bl.a. på Danmarks Medie og Journalisthøjskole. 

Før ansættelsen i Wonderful Copenhagen har Tine været kommunikations- og marketingchef i Carlsberg Byen, hvor hun har haft ansvar for udvikling og eksekvering af kommunikations-, marketing- og digitale strategier. Før det har Tine været senior kommunikationsrådgiver hos RelationsPeople og været ansvarlig for digital og marketing hos Danmarks Apotekerforening.

 

Claus Bødker
Director of Cruise
clb@woco.dk

Claus Bødker, født 1962, tiltrådte som Director of Cruise i Wonderful Copenhagen i 2014 og har ansvar for Wonderful Copenhagens krydstogtindsats og for netværkene CruiseCopenhagen og Cruise Baltic.

Claus har en cand. merc. fra CBS og en MBA fra Henley Business College. Senest har Claus endvidere taget en Master i Oplevelsesledelse fra Roskilde Universitet.

Claus har i hele sin erhvervskarriere været beskæftiget med oplevelsesledelse. Han har blandt andet 14 års erfaring fra rejsebranchen i både Tyskland og Danmark, men har også været hos PARKEN Sport og Entertainment. Claus har endvidere været ansat hos Hertz Biludlejning i Danmark, hvor han blandt andet var administrerende direktør. Claus kom til Wonderful Copenhagen fra en stilling som administrerende direktør i Elite Gaming - et datterselskab til Danske Spil.

 

Kit Lykketoft
Director of Convention
kly@woco.dk

Kit Lykketoft, født 1972, tiltrådte som Director of Convention i Wonderful Copenhagen i juni 2017.

Kit er uddannet cand.mag i historie med tilvalgsfag i antropologi fra Københavns Universitet og har i 2014 gennemført en Executive M.Sc. i forandring fra Oxford/HEC.

Kit har tidligere arbejdet med policy, design og brugerinddragelse i den offentlige sektor med bl.a. Beskæftigelsesministeriet, Undervisningsministeriet og Erhvervsministeriet og var som Deputy Director i MindLab en del af det internationale Lab-community. Kit har været visiting scholar på Parsons New School of Design og har både nationalt og internationalt samarbejdet med kommuner, ministerier og store organisationer om innovation og brugerfokus. Kit har siden 2015 været en del af advisory boardet for UNDPs innovation facility og er desuden fellow fra Salzburg Global Seminar. Kit sidder i bestyrelsen for Best Cities Global Alliance.

 

Runa Sabroe
Director of Development
rus@woco.dk

Runa Sabroe, født 1975, tiltrådte som Director of Development i Wonderful Copenhagen oktober 2019.

Runa er uddannet Cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og er i gang med en Executive M.Sc. i forandring fra Saïd Business School Oxford University/HEC.

Runa har en baggrund i krydsfeltet mellem strategisk design, privat og offentlig innovation. Hun har tidligere været programleder i den danske regerings innovationsenhed MindLab, hvor hun beskæftigede sig med innovation og policy-udvikling inden for erhvervs-, undervisnings- og beskæftigelsespolitik. Hun har arbejdet med strategiudvikling og organisationsudvikling hos Schmidt Hammer Lassen Architects.

Før ansættelsen i Wonderful Copenhagen var Runa Program Director i Dansk Design Center, hvor hun har haft ansvar for opbygning og ledelse af Design Byer. Her har hun både nationalt og internationalt arbejdet sammen med byer, organisationer, erhvervsvirksomheder og ministerier om design, innovation og byudvikling.  

Del denne side

Ørestad. Foto: Astrid Maria Rasmussen

Om Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen er hovedstadsregionens turismeorganisation, som arbejder for at fremme og udvikle erhvervs- og ferieturismen i Region Hovedstaden til gavn for almennyttige interesser.