Meetingplace

Hvis din virksomhed vil have forretningsfordele af Wonderful Copenhagens arbejde med at tiltrække internationale møder og kongresser til København, er Meetingplace Wonderful Copenhagen netværket for dig.

Som medlem af Meetingplace-netværket får du bl.a. kontakt til kunder, mødeplanlæggere mm., før resten af branchen, når de henvender sig til Wonderful Copenhagen.

Forespørgsler på hotelværelser, mødefaciliteter, PCO-ydelser mv., som Meetingplace-sekretariatet modtager, videregives eksklusivt til medlemmerne, der herefter har mulighed for selv at skabe sig konkrete forretningsresultater.

Din virksomhed kommer desuden bl.a. med i Meeting Planner Guide-app, får synlighed på hjemmeside og bliver endvidere repræsenteret på internationale messer for erhvervsturismen, eksempelvis EIBTM og IMEX.

Mere forretning for medlemmerne

Meetingplace er en medlemsbaseret netværksforening af over 100 hoteller, kongrescentre, venues, konferencearrangører, incoming-bureauer, transportører og øvrige virksomheder med tilknytning til erhvervsturismen i København og hovedstadsområdet.

Læs mere om medlemmerne af netværket

Netværket arbejder på at udvikle og markedsføre København som destination for internationale kongresser, firmamøder og incentives. Foreningens udviklings- og markedsføringsaktiviteter bliver gennemført i regi af Wonderful Copenhagen i et tæt samarbejde med blandt andre VisitDenmark.

Derudover arbejder netværket på at udvikle destinationen Københavns services og kompetencer inden for erhvervsturismen. Formålet er i sidste ende at skabe mere forretning for medlemmerne.
Meetingplace udøver ikke selvstændig kommerciel virksomhed - formålet med samarbejdet er udelukkende at fremme medlemmernes virksomhed. Resultaterne skabes af medlemmerne ved at erhvervet står sammen – og i fællesskab med bl.a. Wonderful Copenhagen.

Fordele
Medlemmer af Meetingplace opnår en række fordele:

- Direkte forretning
- International markedsføring
- Adgang til medlemsnetværk og -aktiviteter 
- Brancherelevant informations- og statistikmateriale inden for møde- og kongresområdet

Læs om Copenhagen Convention Bureau

Læs mere her

Del denne side

Kontakt Meetingplace

Hvis du vil vide mere om Meetingplace Wonderful Copenhagen og høre om fordelene ved medlemskab, kontakt:

Sekretariatschef Martin Strange Persson, msp@woco.dk, telefon 3355 7483

Ny strategi

Her finder du Meetingplace Wonderful Copenhagens nye strategi for 2017-2020: Copenhagen means business