Vega

Vega forvandles til EuroClub i to uger i maj

Det bliver spillestedet VEGA, som skal huse den eftertragtede EuroClub, hvor delegationer, deltagere, journalister og VIP’s skal feste i løbet af Eurovision-ugerne.
Onsdag, december 4, 2013

Når Eurovision Song Contest 2014 kommer til København til maj bliver det spillestedet VEGA, som kommer til at huse den såkaldte ’EuroClub’. Spillestedet, som tidligere er kåret til Europas bedste spillested, har ca. 300 koncerter årligt og et varieret program med forskellige artister og genrer, og VEGA danner derfor den perfekte ramme for den mangfoldige Eurovision Song Contests efterfester og spontane koncerter i EuroClub.

Direktør i VEGA, Steen Jørgensen, glæder sig til at præsentere VEGA, det tidligere Folkets Hus, for deltagere og gæster i verdens største musikkonkurrence.

”VEGA er allerede en aktiv del af den kulturelle scene i København, og vi vil naturligvis gerne medvirke til at løfte indtrykket af Københavns eventscene – og ikke mindst bidrage til at give alle Eurovisions officielle gæster, delegationer og medvirkende en uforglemmelig oplevelse i EuroClub 2014,” siger Steen Jørgensen og fortsætter:

“På samme måde som B&W's gamle værftshaller er en unik historisk setting for et arrangement af Eurovision's kaliber, så vil VEGA, med vores enestående 1950'er-interiør, invitere til fest og farver i en helt unik tidslomme. At Wilhelm Lauritzens ’Folkets Hus’ åbnede dørene i 1956 – samme år som det første Europæiske Melodi Grand Prix gik i luften – er naturligvis en tilfældighed, men dog en kuriøs bonusinfo for hardcore nørder.”

EuroCLub - en fast del af Eurovision

Også i Projektselskabet ESC 2014, som står for værtsskabet i forbindelse med Eurovision Song Contest 2014, ser man frem til, at det bliver VEGA, som skal danne ramme om festen for op mod 3.000 personer med tilknytning til musikkonkurrencen.

”VEGA er et af Københavns mest unikke og populære spillesteder, og derfor er det helt oplagt, at VEGA skal lægge lokaler til EuroClub til maj. For os er det vigtigt at vise København frem fra byens bedste og mest unikke side, og her passer VEGA perfekt ind i denne målsætning, ” siger Martin Bender, adm. direktør for Projektselskabet ESC 2014.

EuroClub er en fast del af Eurovision, uanset i hvilket land Eurovision Song Contest bliver afholdt, og det er her hvor konkurrencens deltagere sammen med delegationer og pressen kommer til at feste, mingle og netværke i løbet af to uger i maj. 

EuroClub har åbent 28. april til og med 10. maj, hvor finalen finder sted.

Del denne side