©  Foto:

1656

Hos 1656 får du lækre sæsonbestemte cocktails blandt prangende veloursofaer og gamle Chesterfields på Vesterbro i København.

Cocktailbaren 1656 byder på et væld af udsøgte cocktails med ingredienser, som spænder fra hjemmelavet æblesirup til melonpuré og rabarberkompot, og som kombineres med alkohol og garneringer af højeste kvalitet.

Innovation er grundstenen i cocktailkortet, som skifter med årstiderne for bedst at udnytte sæsonens råvarer. Og har du smag for de gode klassikere, så frygt ikke - de er her skam også, men med et twist, som passer til månedens tema. Prøv også deres "contemporary cocktails", som er splinternye sammensætninger, skabt ud fra de erfarne cocktailtenderes egne smagsløg.

1656 og 1105

Baren 1656 ligger på Gasværksvej, blot et stenkast fra Kødbyen på Vesterbro, og er, som navnet antyder, opkaldt efter sit postnummer. Bag den atmosfæriske bar står Morten Drastrup og hans team, som også står bag den succesfulde bar 1105 i indre København.

Hvor indretningen på 1105 er moderne, så er der på 1656 fokus på den elegante, men hyggelige indretning, hvor Chesterfields, velour og dæmpet belysning skaber en stemning ud over det sædvanlige.