Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus

Foto: PR Photo
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Ryesgade 3

2200 København N

Kontakt

E-mail:info@noerrebrobryghus.dk

Telefon:35 30 05 30

På Nørrebro Bryghus huserer den prisbelønnede brygmester, Anders Kissmeyer, og med op til 10 forskellige aftapninger hver dag, er der garanteret øl for enhver smag.

Bryghuset producerer øl i små serier, og det betyder, at brygmesteren kan eksperimentere med både velkendte og helt nye opskrifter.

Øl og mad

Nye smagsvarianter udvikles i samråd med køkkenchefen i restauranten. Frokostmenuen er klassisk dansk, mens aftenudvalget er mere varieret. En tre retters menu kunne for eksempel bestå af sprødstegt makrel, serveret med friske ærter og ærteskum tilsmagt med brugge, braiseret kalvebryst i Bombay Pale Ale og lun chokoladesuppe, serveret med karrysorbet og tilsmagt med La Granja stout.

Historisk bygning

Bryghuset holder til i en klassicistisk murstensbygning fra 1857 med bar i kælderen og restaurant på første, og fra restaurantbalkonen er der frit udsyn til husets stolthed: De rustikke kedler og de store gærings- og lagringstanke af stål.

CO2-neutral bryg

Nørrebro Bryghus er Danmarks første CO2-neutrale bryghus. Det blev fejret med lanceringen af landets første CO2-neutrale øl under navnet Globe Ale. Bryghuset har ganske enkelt købt CO2-kvoter, der svarer til den CO2-mængde, som fremstillingen af hver flaske belaster med. Samme mængde CO2-forurening bliver fjernet fra miljøet.

Max kapacitet for private events: 200 pax

Adresse

Ryesgade 3

2200 København N

Facilities

Det økologiske spisemærke bronze

Relaterede produkter

Opdateret af:
Wonderful Copenhagen