Restaurant Kaptajn

Foto: Niclas Hechmann
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Sortedam Dossering 45a

2200 København N

Kontakt

E-mail:ahoy@restaurantkaptajn.dk

Telefon:6018 7414

Lokal, hjemlig vinbar og restaurant med søkig og spændende naturvine.

Uanset om du svinger forbi med et glas sjov naturvin i kiggerten eller med planer om den store middag med fire retter flankeret af friske østers, så er søernes kaptajn et sikkert hit. Begge dele kan du enten nyde i den charmerende bar ved siden af den mundvandsfremkaldende vinvæg eller ude på den charmerende træterrasse med direkte vue over søerne.

Og uanset hvad din grund er til at kigge inden for hos den hyggelige restaurant på grænsen mellem Østerbro og Nørrebro, så kan du roligt forvente både rimelige priser, høj kvalitet på tallerkenen og i glasset serveret af et venligt, uformelt og vidende personale.

Opskriften på god service, der matcher vin og mad, har drengene bag Kaptajn gennem årene forfinet på Københavns toprestauranter og senest på deres egen vinbar Ancestrale på Vesterbro, som helt klart også er et besøg værd.

Maden beskriver de selv som ”affordable luxury”, og er en blanding af klassiske og nye smagskombinationer, du ikke har stiftet bekendskab med tidligere, men sagtens kunne blive dine nye favoritter.

Adresse

Sortedam Dossering 45a

2200 København N

Facilities

Hovedret: < DKK 150

Lavt

Relaterede produkter

Opdateret af:
Wonderful Copenhagen