Gourmetrestauranten Amass på Refshaleøen i København

Amass

Foto: PR foto
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Refshalevej 153

1432 København K

Kontakt

E-mail:info@amassrestaurant.com

Telefon:43 58 43 30

Ude på Københavns rustikke Refshaleøen danner fortidens industri den hippe ramme om nutidens smukke perler som gourmetrestauranten Amass, der ledes af tidligere Noma køkkenchef, Matthew Orlando.

Her serveres moderne, økologisk gormetmad i en afslappet setting med smag helt i top og et seriøst fokus på lokale ingredienser. Orlando og hans hold er særligt kendte for deres tilgang til gourmetmad baseret på gode råvarer fra lokale gårde om regionens bedste producenter – og ikke mindst deres helt egen 800 kvadratmeter store køkkenhave, som man kan se fra spisesalen.

Hos Amass er menuen i konstant bevægelse, og det er ikke kun terroir og vejr, der sætter retningen for anretningerne, men også de teknikker, kokkene anvender for at få det allerbedste frem i hver enkelt ingrediens.

De store, historiske B&W-haller fungerer som en perfekt og kontrastfuld ramme om de knivskarpe og voldsomt æstetiske anretninger på tallerknerne. Desuden er gæsterne glade for den fantastiske udsigt ud over Københavns Havn og hele vejen til Den Lille Havfrue.

Restauranten har plads til 70 gæster inklusive fem walk-in pladser og op til 16 i deres Private Dining Room. 

Adresse

Refshalevej 153

1432 København K

Facilities

White Guide Danmark

Højt

Det økologiske spisemærke guld

Hovedret: > DKK 250

Økologisk Spisested

Relaterede produkter

Opdateret af:
Wonderful Copenhagen