Bike the City

Bike the City

Foto: PR photo
Aktiviteter
Sightseeing
Adresse

Københavns Cykelbørs, Gothersgade 157

1123 København K

Kontakt

E-mail:mail@bikethecity.dk

Telefon:3314 0717

Opdag København på en GPS-guidet cykeltur med Bike the City.

Bike the City er en GPS-udgave af den klassiske cykeltur, som kun fås i København. På cykelturene er du fri til at improvisere dig frem, idet du ikke følges med en gruppe eller en guide.

Dermed har du en unik mulighed for at følge dit eget tempo på to hjul, mens du lærer om København og kommer tættere på byens liv og historie.

Hvordan virker det?

Du lejer en cykel med en af Bike the Citys brugervenlige GPS/audio guides monteret på styret. Guiden indeholder flere tematiske ture med rutekort, fortællinger og billeder.

Du vælger en tur og cykler af sted. Den indbyggede GPS sørger for, at du altid ved, hvor du er, og kommer sikkert både ud og hjem.

Bike the Citys kunsthåndværksture tilbyder endda rabat ved hver butik undervejs.

Improviser dig frem

Cykelturene giver dig alle de oplysninger og anekdoter, du kender fra den normale guidede tur, men med friheden til at begynde turen, når det passer dig, stoppe hvor du vil og opdage butikker, caféer, gallerier, seværdigheder samt møde andre mennesker undervejs.

Turene går ad de mest cykelvenlige gader til byens bedste seværdigheder: både kendte highlights og lokale hemmeligheder.

Hvis du får lyst til at improvisere og tage en afstikker undervejs, vil GPS/audio guiden altid vise dig den korteste vej tilbage på sporet. Ved hver destination på ruten kan du lytte til originale, underholdende og detaljerede fortællinger.

Hvad er inkluderet?

Prisen inkluderer en hel dags leje af en 3-gears Raleigh cykel. Batteriet i din GPS-guide holder i min. fem timer, og du har således mulighed for at tage flere ture på samme dag uden at betale ekstra.

Alle ture findes på både dansk, engelsk, tysk og fransk.

Adresse

Københavns Cykelbørs, Gothersgade 157

1123 København K

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen