Gå til indhold
©  Foto:

BlueTaco

Tag dit mest flamboyante, latinamerikanske humør med, når du skal en tur på BlueTaco i Blågårdsgade på Nørrebro

Hos BlueTaco kan du få en traditionel mexicansk taco med et helt særligt, personligt twist. Som du måske har gættet, så er deres tacos - det er nemlig rigtigt - blå. Men hey, du skal ikke lade farven afskrække dig. De lækre tacos er nemlig hjemmelavet af mel fra blå majs, som er helt glutenfri og desuden indeholder mere proteiner.

Med sine latinske rødder passer BlueTaco perfekt ind i det multikulturelle Nørrebro, hvor du kan finde masser af forskellige køkkener, små grønthandlere og populære caféer. Væggene er dækket med street art og de små souvenirs fra Latinamerika gør indretningen lige så autentisk og farverig som maden er.

Der er masser af spændende tacos at prøve, uanset om du er til kød eller vegetarversionen. Alt er lavet fra bunden og med friske råvarer fra lokale grønthandlere. Deres pulled chicken er desuden værd at overveje - den er om noget blevet kæler for, lagret i en hemmelig, mexicansk mariane og slow cooked i op til 15 timer. Yummy.

Som kronen på værket mangler du bare en omgang salsa og et glas af den sydamerikanske Yerba Maté, selvfølgelig i Nørrebros version. Buen provecho!