©  Foto:

Brace

I hjertet af København, bag et lille plankeværk, finder du en ny nordisk italiener.

I hjertet af København, bag et lille plankeværk, finder du en ny nordisk italiener.

På Restaurant Brace mødes norden og syden i en moderne fusion mellem det nordiske og italienske køkken. Restauranten inviterer dig ind til nye fortolkninger og eksperimenter, men værdsætter samtidig gamle traditioner. Du kan få mammas favoritter lavet med nordiske ingredienser eller typiske elementer fra norden med et italiensk touch.

I front for køkkenet står Nicola Fanetti, tidligere køkkenchef hos Michelin-restauranten Era Ora. Nicola Fanettis sydlige aner stammer fra Brescia nær Gardasøen, og Fanetti har arbejdet på mange prestigefyldte restauranter i Italien, heriblandt Michelin-restaurant Quadri i Venedig.

På Brace bliver hans erfaring og inspiration kanaliseret ned i menuen, der består af otte eller 12 retter, som vil få dine smagsløg til at synge. Prøv for eksempel den italienske klassiker Tiramisu med et nordisk tvist af akvavit.

Til trods for det fornemme selskab i køkkenet, er der en afslappet stemning i restauranten. Den industrielle indretning, dæmpede belysning og bløde baggrundsmusik giver en behagelig, uformel atmosfære, hvori du rolig kan nyde din mad.