Gå til indhold
©  Foto:

Bygning A

Meget mere end blot et galleri – besøg Bygning A på Kløvermarksvej

Bygningen der engang husede administrationen til Mærsk Raffinaderi, rummer i dag en hyldest til dansk kunsthåndværk og design. Galleriet på førstesalen har fået navnet Bygning A, og er åbent for den nysgerrige designinteresserede. Galleriet er et ambitiøst udstillingssted, der har fokus på noget af det bedste inden for dansk design, møbelkunst og kunsthåndværk. Samtidig inddrager de til tider relevante internationale temaer og udstillere, der giver nye perspektiver på dansk design tradition.

Bag galleriet står ejerne Kari Svarre og Anders Petersen. De innovative ejere er toneangivende på den danske designscene, og foruden galleriet driver de også butik, værksteder og møbelkollektion i stueetagen. Fælles for de to etager er fokus på det gode håndværk, og en evig udforskning af forståelsen af form, farve, materiale og funktion.

Galleriet Bygning A inviterer inden for til skiftende udstillinger – altid i kombination med foredrag, workshops og musikalske indslag. Bygning A er et besøg værd for alle design interesserede, og de byder gerne velkommen til hele familien.

Get Social: