Carlton

Foto: nelso.nl
Spisesteder
Cafeer
Adresse

Halmtorvet 14

1700 København V

Kontakt

E-mail:carlton@carltonkbhv.dk

Telefon:3329 9090

Carlton på Halmtorvet har en unik stil og et smukt designet interiør. Kundekredsen ligger i samfundets øvre ende; lækre og velplejede, ofte med høje stillinger eller drømme derom.

Først var Halmtorvet et mødested for dem, der handlede med halm, siden blev det berygtet for sit hårde miljø, hvor stoffer og prostitution var en del af hverdagen.

Når man kommer til torvet i dag, er både halmen og de prostituerede væk, og i stedet bliver du mødt af en smuk plads, der om sommeren summer af liv.

Populær brunch og levende hummer

Brunchen er et tilløbsstykke på alle dage mellem 10:00 og 15:00, og det er en fordel at bestille bord i weekenden.

Når du kommer ind ad døren, bliver du mødt af et akvarium med levende hummere, som udgør en del af café-restaurantens aftenmenu.

Udover hummeren kan du vælge mellem tre forretter og hovedretter, samt et udvalg af oste og desserter. Carlton's køkken er grundlæggende fransk, men med moderne og utraditionelle sammensætninger.

Er du til cocktails eller champagne?

Carlton har et udmærket og varieret cocktailkort med en række klassikere. Bestil evt. en delikat barsnack til, som du på lune sommeraftner kan spise udenfor.

'Vin er for alle, champagne skal opleves og nydes'. Dette er Carltons vinfilosofi, og her kan du få kvalitetschampagne til yderst rimelige priser.

Adresse

Halmtorvet 14

1700 København V

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen