CLICK

8.-28. august præsenterer Helsingørs store, årlige kulturevent, CLICK et nyt koncept: Et Stille Sted. Videnskab og teknologi i de gamle værftshaller i Helsingør.

Kultureventen foregår på Helsingørs Kulturværft , et gammelt skibsværft, der ligger på havnen i Helsingør en 45-minutters togtur nord for København.

Kulturværftet ligger side om side med M/S Maritime Museum og Kronborg Slot. Sammen med Helsingørs moderne arkitekturområde, Kulturhavnen, er disse alle attraktioner, der virkelig er en udflugt værd.

Under titlen "Et Stille Sted" vil Helsingørs Kulturværft iscenesættes til et meditativ udstillingsrum over en periode på tre uger, der lader kunsten fortælle sine historier og danne rammen for et alternativt opholdssted.

CLICK er en tilbagevendende festival, der omfavner og udforsker feltet mellem kontemporær kunst, videnskab og teknologi. Festivalens primære formål er at skabe en åben og inkluderende platform, hvor nysgerrigheden smelter sammen i en unik og banebrydende kultur og kunstform gennem workshops, udstillinger, foredrag, forestillinger og koncerter.