
Da Gallo Pizzeria
På en villavej i Husum i det ydre København ligger den ægte napolitaner, Da Gallo Pizzeria
Da Gallo serverer pizza på ægte napolitansk manér. Salvatore Gallo, der selv er fra Napoli området, står alene og bager pizzaer i det lille lokale. Han har lavet pizza i over halvdelen af hans liv og sætter en ære i både råvarer og håndværk.
Dejen er koldhævet i 3 dage, før det bliver bagt i kun 1,5 minut på over 400 grader. Det gør bunden til klassisk napolitansk med en tykkere blød skorpe end de tynde romerske pizzaer. Melet og tomaterne er importeret direkte fra Napoli, da man på Da Gallo ikke går på kompromis med de vigtigste råvarer.
Salvatore Gallo mener, at ethvert napolitansk pizzeria bedømmes på deres Margherita (pizza med mozzarella og tomasauce). Selvom det simple skal være på plads, serverer Da Gallo også mere eksperimenterende pizzaer med delikatesser så som svinekæber og pistacienødder.
Der er få indendørs siddepladser, men det er muligt at sidde udenfor i det opvarmede telt i de koldere måneder og naturligvis om sommeren.