skip_to_main_content

Efterårsferie på Kulturværftet og i Toldkammeret

Tag på Æble-års ferie, deltag i fællesspisning og giv den gas til koncerter og comedy når Toldkammeret og Kulturværftet skyder efterårsferien i gang.

Efterårsferien på Kulturværftet og i Toldkammeret: Tag på ’æble-årsferie’, syng med Hr. Skæg og tag til fede koncerter.

Der er masser af oplevelser for både små og store kulturfans i Toldkammeret i efterårsferien. Du kan bl.a. lave din egen æblemost og stille sulten til fællesspisning. 

Æble-årsferie i Toldkammeret

Er du vild med æbler, så slå vejen forbi Toldkammeret i efterårsferien, hvor vi byder på et hav af aktiviteter i gården og i Spisekammeret med æbler som omdrejningspunkt. Vi kalder det 'æble-årsferie', og bl.a. kan du prøve at moste din egen æblejuice på vores æblepresse og smage på forskellige æbler i vores smagebar. I kokkeskolen Vild med Mad er der tips og madtricks til, hvordan du kan bruge æbler i madlavningen, og hele ugen sælger Spisekammeret naturligvis både æblemost, æblekage og æblecider. Fra mandag til fredag vil også fællesspisningen være dedikeret opskrifter med æbler som ingrediens. 

Tid:

Æble-årsferie: Mandag til fredag i efterårsferien, kl. 13:00, fri entré.

Vild med Mad: Fredag den 22. oktober, pris 50 kr.

Fællesspisning: Mandag til fredag, kl. 17:45, pris 75 kr. pr. person. Børn under 3 år gratis.

Sted: Toldkammeret, Havnepladsen 1 

Kreative Kurser for store og små

Tag familien under armen og mal flotte dot-mandala på gamle LP'er eller natursten. I Toldkammerets store sale dækker vi op med maling, LP'er og masser af hygge, til en sjov og meditativ maleaktivitet. Og i 'Kreativ efterårs-sjov' inviteres voksne til at udfolde deres kreative potentiale gennem maling, karton, papir, tekstiler, foto fra bøger, akryltusch, skabeloner, skumgummi, pap, malertape, garn og meget mere.

Tid:

Mal flotte mandalaer: Mandag den 18. oktober, kl. 16:00-18:00, fri entré, ingen tilmelding.

Kreativ efterårs-sjov: Tirsdag den 19. oktober, kl. 14:00-17:00, fri entré, ingen tilmelding. 

Sted: Toldkammeret, Havnepladsen 1 

Koncerter og comedy på Kulturværftet

Den 17. oktober har børn og voksne mulighed for at møde Hr. Skæg og feste og synge med på hans sange. Og som altid har Hr. Skæg lovet at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen til en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse.

Efterårsugen igennem byder på comedy med Linda P, der er aktuel med showet Sabotagehunger, og på koncertprogrammet kan man glæde sig ti et brag af en dobbeltkoncert med The Blue Van + Freddy and the Phantoms godt bakket op af Popkorn Nordic-deltagerne Boys From Heaven. Også 'Rocklegenden', 'popdrengen' og 'kongen af Ribe' aka Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl lægger vejen forbi til en musikalsk aften med Everybody's Talking.

Sted: Kulturværftet, Allegade 2