Foodie Walks with Copenhagen Locals

Foodie Walks with Copenhagen Locals

Foto: PR photo
Aktiviteter
Sightseeing
Adresse

Frederiksberg Station

2000 Frederiksberg

Kontakt
Website

Hjemmeside

Vil du opleve og smage på det lokale København? Så tag på en guidet foodie tur, hvor du kan smage alt det bedste, byen har at byde på.

Ifølge folkene bag Foodie Walks with Copenhagen Locals handler det at være lokal i København om at nyde den fantastiske diversitet, der er på byens mad- og drikkescene. Det kan være svært at navigere blandt de mange muligheder, men med de lokale guides er du sikker på at finde Københavns allermest smagfulde lækkerier.

Dette er den perfekte tur for dig, hvis du gerne vil møde Københavnerne. Få en snak med folkene bag restauranterne og oplev Københavns diversitet i forhold til både mad og mennesker.

Turen kan blive tilrettelagt efter dine ønsker, og du kan eksempelvis smage på byens bedste kaffe eller den bedste kebab. Ud over at vælge steder med velsmagende mad og drikker, vælger de også særligt steder med fokus på bæredygtighed. 

Turen vil tage dig fra det elegante Frederiksbergtil det hippe Nørrebro, så medbring behagelige sko og en stor appetit og vær klar på at gå på opdagelse med de lokale.  

Adresse

Frederiksberg Station

2000 Frederiksberg

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen