©  Foto:

Goldfinch

I december 2022 åbnede Goldfinch efter at have været to år undervejs. Restauranten er udtænkt og kreeret af den anerkendte kok Will King-Smith, tidligere assisterende køkkenchef på Geranium og souschef på Mielcke & Hurtigkarl.

Køkkenet er Wills bud på kantonesisk mad, som han har et personligt forhold til, der går helt tilbage til hans barndom. Med hans egne ord er Goldfinch eksponent for ”en dynamisk introduktion til kinesisk mad der er etisk produceret, af høj kvalitet og som kan nydes i din egen baggård.”

Goldfinch serverer alt som deleretter til hele bordet, og du bør nok tage tre eller fire pr. person, hvis du kan indsnævre det til det.

Hvis du vil læse mere om menuens særlige kendetegn, kan du besøge www.goldfinch.dk.

Tilgængelighed er et stort tema for Goldfinch, selv om restauranten ligger lidt skjult. Man skal spotte det lille røde neonskilt og bevæge sig gennem en gyde, men når man kommer ind i restauranten, er der et ret stort lokale med fantastisk højt til loftet. Der er en tydeligt at indretningen er meget bevidst, men med en chill atmosfære. Goldfinch er et sted, hvor man går hen for at nyde god mad i godt selskab.

Torsdag til lørdag fra kl. 22.00 til midnat tilbyder Goldfinch en nedskaleret menu for natteravnene. Og endnu bedre, du kan hænge ud til en cocktail eller to til kl. 1.00 om torsdagen og kl. 2.00 om fredagen og lørdagen.