Gå til indhold
©  Foto:

Hahnemanns Køkken

På Hahnemanns madkurser kan du lære at bage et godt brød, sammensætte det perfekte smørrebrød eller få 'hygge' ordentligt ind under huden med skandinavisk comfort food

Når du besøger et nyt land, er det sjovt at opleve den ofte anderledes madkultur. I Danmark er der meget fokus på det nordiske køkken, bagning, fermentering og grøntsager for at nævne et par stykker. Hos Hahnemanns Køkken vil Trine Hahnemann og hendes hold af dedikerede madentutiaster lære dig at lave disse ting. Du kan på deres hjemmeside vælge mellem mange forskellige madkurser. Lær at bage dit eget brød, starte en surdej eller lave mad med skandinaviske råvarer som kål, æbler, korn og kød. Du kan også lære at lave det perfekte smørrebrød, alt om fermentering, baos og ramen eller vegetarretter.

Mulighederne er mange, og kurserne tager mellem to og fem timer afhængig af temaet. Du vil få information, lidt at drikke og nogle snacks, når du kommer. Derefter går I i køkkenet og lærer at lave retter selv, hvorefter I alle spiser maden sammen eller tager det med hjem sammen med alle opskrifter. Alle kurserne er på engelske og få er også på dansk, og du kan booke på deres hjemmeside.

Trine Hahnemann er ekspert i moderne, skandinavisk mad, har en kærlighed for bæredygtighed og har skrevet flere kogebøger på både dansk og engelsk. Udover en kokkeskole, er der på stedet også et bageri, kaffebar, madbutik og event sted.

Udover madlavningskurser, så tilbyder Hahnemanns Køkken også lækkert bagværk, wienerbrød, smørrebrød og kaffe, der kan nydes i det hyggelige lille lokale ud til den grønne Skt. Kjelds Plads.

Get Social: