skip_to_main_content

Helsingør røgeri

 

Helsingør har igen fået et røgeri på Helsingør Nordhavn. Her er fire lokale aktører rykket ind i det gule hus på havnen. Alle fire med hver deres kendskab til både fiskebranchen og kokkebranchen. 

Der bliver røget fisk, som man gjorde i gamle dage. Med fokus på gode råvarer, respekt for naturen og for håndværket. 

Bag røgen står Line Storm Hansen. Line er røgmester og dagligleder i butikken, hun er uddannet kok og det kan smages. Her leges med smagene og produkterne er altid velsmagende. 

I røgeriet er der 3 store ovne som tændes op med brænde. Her er ingen knapper eller centralstyring, alt er manuelt og det kan både ses og smages. Produkterne der lander i disken kan skifte i farve fra røgning til røgning. Men en ting er sikkert, smagen er altid god. 

I denne digitale tid hvor alt kan fjernstyres, bruger vi det gamle håndværk til at skabe den unikke smag. 

Et besøg i Helsingør Røgeri er en oplevelse både i smag og duft.

Hele sommeren er der mulighed for at nyde velsmagende retter på de opstillede borde foran butikken. Man kan tage det med sig enten hjem i haven eller en tur ud og sejle. Alt er lavet fra bunden og med en stor respekt for råvaren. Butikken har åbent året rundt. Derudover er der masser af arrangementer og hyggelige events.