Gå til indhold
©  Foto:

Helsingør røgeri

Helsingør Røgeri er en fiskerestaurant og butik i Helsingør, der røger fisk efter traditionelle metoder med fokus på naturlige ingredienser, respekt for naturen og det gode madlavningshåndværk.

Helsingør Røgeri udgør den perfekte kombination af gammeldags traditionel madlavning og spændende nye smagsoplevelser. Denne unikke fiskebutik er resultatet af fire eksperter fra både restaurationsbranchen og fiskehandlen, der er gået sammen for at udveksle deres omfattende viden om byen, havnen og lokalområdet. 

Al fisk røges på stedet. Røgeriet bruger tre store ovne, der er tændt med brænde - og det er det hele. Intet styres digitalt eller via fjernbetjening; alt foregår manuelt, ligesom i de gode gamle dage - og du kan se og smage forskellen. Det er netop dette fokus på traditionelt håndværk, som hjælper til at skabe en helt unik oplevelse - og virkelig velsmagende fisk og skaldyr. 

 

Kulinariske maritime lækkerier 

Ud over den fremragende betjening ved disken er de fire ejere alle passionerede madentusiaster og tilbyder mindeværdige og lækre cateringservices. De lægger stor ære i deres skræddersyede menuer, som de sammensætter specielt til dig - ud fra hvad du foretrækker. Der ikke er to fester, der er ens - så det skal menuerne heller ikke være. Uanset om du vil have mad til en lille frokost, en stille aften eller en stor fest, er der masser af friske ingredienser, som kan kombineres præcis efter din smag. Kun din fantasi sætter grænsen. 

Du kan få alt fra skaldyrsplatter, østersbarer, fiskeretter, røgede pølser og kylling - både som takeaway eller som en hel kulinarisk fest, hvor de kommer ud til dig og tager sig af det hele.  Fantastisk mad, suveræn service og traditionel dansk tilberedning - en sand vinderkombination for alle. 

Get Social: