©  Foto:

Kulturhavn Festival

Kulturhavn Festival bringer kunst, kultur og bevægelse til havnen. Med nysgerrighed og begejstring udforsker festivalen byens blågrønne oaser og inviterer publikum på eventyr i byens nye og meget forskellige havnekvarterer.

Den sidste weekend i august kan du boltre dig i et hav af aktiviteter og kulturoplevelser, der alle har havnen eller vandet som omdrejningspunkt.

Havnen rummer en særlig del af den københavnske historie og har bevæget sig fra at være industrihavn til at være et blåt, rekreativt område med mange aktiviteter og åndehuller. På Kulturhavn Festival kan du både udforske havnens fortid og den aktuelle byudvikling i Københavns nye havnekvarterer. 

Hvert år inviteres byens kulturskabere til at dykke ned i blå byrum langs havnen og byde ind med det, de er bedst til – at samle mennesker og skabe unikke oplevelser, der inspirerer, underholder og udfordrer os.

Festivalen er altid gratis og byder på oplevelser for alle. Som festivalgæst får du et kig ind i eksisterende fællesskaber og mulighed for at fordybe dig i bl.a. workshops, bevægelse og guidede udflugter i havnen. Du kan opleve musik, teater og poesi og lade dig overraske af spændende projekter, der lever og dyrkes i og omkring Københavns Havn.

Hold dig opdateret på www.kulturhavn.kk.dk, Facebook og Instagram.