skip_to_main_content

Legends

Tidløst dansk herremode med inspiration i den skandinaviske minimalisme og de nordiske kysters rå atmosfære.

Legends blev til i 2013 og har siden skabt både tøj, sko og accessories i deres velkendte høje kvalitet. Tøjet har en afslappet og minimalistisk stil, som i den grad understreger, at Legends skaber tidløse danske designs.

Det er de nordiske kysters rå atmosfære og stemning, der er brandets største inspirationskilde. Det betyder, at Legends ikke går på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller håndværk. Tøjet har et simpelt men æstetisk udtryk, der kombinerer det klassiske med det nutidige på bedste vis.

Alle designs og produkter er udviklet og skabt af et lille dedikeret team, der huserer under brandets butik i det indre København.

Butikker i København

Butikken på Tullinsgade på Vesterbro er det nyeste skud på stammen af butikker i København. Beliggende i det summende Værnedamsvej-kvarter har den siden august 2018 bidraget til den hippe stemning i området, der også huser nogle af byens bedste vin-barer og franske restauranter.

Legends har i alt fire butikker omkring i landet, hvoraf de to ligger i København. Foruden den nyeste på Tullinsgade, ligger brandets første butik i det gamle Indre København på:

Gammel Mønt 35

1117, København K