Lisby Skind & Pels

Foto: Tine Lisby
Attraktioner
Kunsthåndværkere
Tine Lisby ligger på den charmerende Hundested havn, på første parket, med udsigt til fiskerbåde og autentiske oplevelser. I butikken tilbydes egne designs produceret af skind, pels og læder. Alt lavet i hånden og af fineste kvalitet. 
Adresse

Kajgaden 2

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:kontakt@tinelisby.dk

Telefon:+4547961050

Mobil:+4527484795

Website

Tine Lisby

Speciel designs på hylden

I butikken på havnen finder du unikke produkter af høj kvalitet. Produkter der er fremstillet på eget værksted og sælges i butikken. Her finder du unikke designs som puder i lækkert skind, bælter, tasker i friske farver. Noget helt specielt er de varme og bløde grønlandske luffer. Ønsker du en bestemt farve eller materiale kan dette også efterkommes. 

Butik med værksted

Har du et møbel som trænger til nyt liv. Stole med læder der skal ompolstres, er dette også en opgave der kan klares efter nærmere aftale. Pelsfrakker kan opfriskes eller redesignes efter aftale. På værkstedet klares stort set alle reparationer på tasker, læder ting og større ting som sejl og kalecher til både. 

Åbningstider

Butik og værksted har åbent efter aftale. Der er altid åbent når der arbejdes på værkstedet, men det anbefales at man ringer og laver en aftale. 

 

 
Adresse

Kajgaden 2

3390 Hundested

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland